lawak bodoh tak kena masa…

sekali lagi blog ni dijadikan tempat meluahkan emosi. sori bro… hari ni lawak bodoh ko tak kena masa… dari pagi lagi mood aku dah spoil… sepanjang hari ni ade je yg buat mood aku jadi tak stabil… ngan badan yang sakit2 dpd ari sabtu, ngan keliling mata yg sakit rasa cam bengkak, ngan batuk, tak […]

Tak senonoh….

pagi tadi aku post entri psl ulasan Tun Dr.M mengenai tindakan Amerika membunuh Osama. Ptg td,bile aku nak makan, “eeeiii…xsenonoh aku dpt” bile aku wat benda yg pelik ckit… (aku rs die nk ckp “ko ni pelik2 la…”)pelik tu xla pelik sgt pon… just maybe jarang org buat atau xde lg org buat kot… ape […]

Tanda-tanda awek tu dah sangkut.

Tanda-tanda awek tu dah sangkut ? sangkut camne? die dah tangkap syok ke, die dah cair ngan ko ke camtu la maksudnye… entri ni boleh dikatakan rentetan entri cara pikat perempuan yang saya tujukan untuk mamat dulu… yelah… dah pikat, so mestilah kita nak tahu status proses memikat tu camne kan? dah berjaya ke belum? […]