Guna media sosial untuk buat duit

Hari-hari ada orang guna media sosial, untuk berhubung perkara penting, serius, suka-suka, menabur fitnah, skodeng, cari keburukan orang, tak kurang juga yang guna untuk berdakwah, dan melakukan perkara baik, ada orang buat bisnes online, tapi tak semua orang guna media sosial untuk buat duit. Macam mana nak guna media sosial untuk buat duit kalau tak […]

9 ubahsuai cpu yang luarbiasa tapi menarik

Koleksi gambar ubahsuai casing komputer yang luarbiasa tapi menarik Pembakar roti? best kan?haha idea mamat yang buat benda ni datang bila isteri dia nk letak pc Pentium II die kat dapur supaya dia boleh cari resepi online… tapi disebabkan pc tu besar bagak,die kaji2, cari online, dan terhasil lah benda yang sesuai untuk diletakkan di […]

Buat bom detik sendiri

Korang suke benda yang pelik – pelik ? Suka dengan benda yang jarang dijumpai,unik , barang yang korang je ada? kat bawah ni salah satu benda yang pelik, nampak bahaya , tapi hakikatnya ianya cuma jam loceng, saya jumpa benda ni kat satu blog luar negara ni. banyak lagi benda menarik yang korang boleh jumpa […]

Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]

Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest] Virus Shopping RM1212 di Lazada Malaysia tengah tersebar kat internet, sila ambil langkah menjaga kad kredit anda, terutama jika anda suami kepada isteri yang kaki shopping online terutama di lazada, sila pastikan kad kredit anda dibawa ke mana-mana walaupun ketika ke tandas atau bilik mandi. hehehehe. Apa nerakakah yang […]