Karangan keluarga saya untuk blogger

Karangan keluarga saya Karangan keluarga saya yang kita buat masa sekolah dulu boleh jadi sangat bermanfaat pada anda sekarang. Jangan sangka anda dah habis sekolah dah berbelas, berpuluh tahun, benda macam karangan keluarga saya tu tak ada faedahnya. Kalau sebelum ni, anda cerita pasal diri anda macam yang saya kongsikan dalam entri baru buat blog, […]

Baru buat blog, nak tulis cerita apa pula?

Baru buat blog, nak tulis cerita apa pula? Rentetan dari entri sebelum ni iaitu idea bahan untuk blogger baru , kali ni saya nak share idea untuk entri ke 3 bagi blogger yang baru buat blog. Sebenarnya tak kisah pon anda yang baru buat blog ke dah lama buat blog ke, baru ada 2 entri […]

Blog peribadi yang best – tagline baru

Blog peribadi yang best Blog peribadi yang best – itulah tagline baru blog saya. Best ke? saya rasa best… hehehehe. Kenapa saya buat tagline blog saya ” Blog peribadi yang best “? Entahlah, tak tahulah nak cakap, tagline tu timbul malam tadi masa tengah draf satu entri Permulaan dalam dunia blogger. Dalam entri tu saya […]

Niche blog saya apa?

Niche blog saya apa? Niche blog saya apa? Adalah satu soalan yang terlintas dalam hati saya masa saya berbual dengan penulis novel dari pts masa makan kat kantin beberapa hari yang lalu. Ceritanya macam ni… Saya bekerja sebagai juruteknik komputer kat sekolah. Kat sekolah ada kantin kan? So mamat penulis yang saya lupa nak tanya […]