Apa lagi kelebihan telegram ni?

Sebelum ni saya pernah tulis pasal kelebihan telegram dalam entri apakah kelebihan telegram dan dalam entri Kelebihan telegram berbanding whatsapp Tapi dek kerana kedua-dua entri tu dah mencapai jumlah bilangan perkataan minimum yang diperlukan seperti yang saya cerita dalam tips seo yang saya amalkan, tapi banyak lagi kelebihan telegram yang belum saya senaraikan, maka saya […]

Kelebihan teknologi maklumat dan komunikasi hari ini

Kelebihan teknologi maklumat dan komunikasi hari ini Saya tengah WhatsApp sorang rakan dan terfikir pasal Kelebihan teknologi maklumat dan komunikasi hari ini yang banyak membantu hidup kita. 10 tahun dulu saya pernah terfikir, kalaulah telefon saya tak ada kredit, tapi ada internet je dan saya boleh berkomunikasi dengan ramai orang melalui internet je. 10 tahun […]

Download software seo percuma

Download software seo percuma Hari ni saya dengan tanpa segan silu dan confidentnya nak bagi korang download software seo percuma. Korang boleh download software seo percuma ni selagi ia masih percuma. Masa saya jumpa software ni ianya masih percuma. Jadi korang tak perlukan patch, crack atau sebagainya untuk menggunakan software ni. Ni bukan software pirate […]

Cara menyamar di internet

Cara menyamar di internet Cara menyamar di internet ni saya kongsikan secara tak langsung kepada seseorang yang agak rapat dengan saya di internet atau lebih tepat lagi di facebook. Macam entri hack whatsapp orang yang saya sharekan sebelum ni, ingin saya ingatkan di sini bahawa cara menyamar di internet ni saya kongsikan atas dasar ilmu […]