40 Benda pelik yang menarik dan kreatif

Jangan fikir benda pelik ni hanya membuang masa atau membazir, sebab benda ni sesungguhnya unik dan mungkin akan buat korang tersenyum atau tersengih bila tengok benda2 ni… Kalau sedara-mara atau kawan-kawan datang mesti diorang akan belek-belek benda-benda ni.   eh,kata 40 kan? mana lagi 30?ada 10 je ni… hehe… tunggu sambungannya esok pagi :p Hasil […]

10 fakta menarik 4

Baiklah… 10 lagi fakta menarik lepas sambungan 10 fakta menarik part 1, 2 dan 3 Tikus membiak dengan cepat, iaitu dalam masa 18 bulan, 2 ekor tikus mampu membiakkan lebih dari sejuta keturunan (fakta menarik pasal tikus ada dalam entri fakta menarik nombo 2) Tenaga yang dilepaskan oleh 1 bilion orang yang melompat pada masa […]

10 fakta menarik

10 fakta menarik yang mungkin anda tak tahu. 1. Adalah hampir mustahil untuk anda menjilat siku(tapi tak mustahil anda disiku apabila anda menjilat siku orang lain <– fakta menarik untuk dicuba) 2. Mata wanita berkelip 2 kali lebih banyak dari lelaki 3. Buaya tidak boleh mengeluarkan lidahnya (ini kerana apa bila bila ianya dikeluarkan, ianya […]

migraine oh migrain… info yang baru saya tahu

Tadi.. terbaca info pasal migraine ni kat blog koqin karemo, tajuknye Tanda dan Rawatan Migraine. Menarik gak info yang dikongsikan… Saya jarang sebenarnye nk blogwalking ni… satunye sebab kesibukan melanda, dan paling tak gemor skali, bile masuk sesuatu blog tu, ada lak autoplay lagu… javascript terlampau… FYI… td… selepas berbulan2 saya tak share entri kat […]