Meja bersepah orang kreatif

Meja bersepah orang kreatif. Dulu kawan saya pernah share satu artikel tentang meja bersepah orang kreatif. Dalam artikel tu adalah kata kaitan antara meja bersepah dan kenapa orang tu kreatif. Pada pandangan saya pulak kenapa dikatakan meja bersepah orang kreatif. Pada pandangan saya lah, orang yang kreatif ni otaknya sentiasa ada idea… Macam saya ni, […]

kenapa upah mahal sangat?

Terdetik nak buat entri kenapa upah mahal sangat ni lepas tengok gambar yang sorang rakan blogger share kat fb die. gambar pasal sorang costumer yang belagak awalnya, bila designer bagi harga, dia gak yang kata mahal. So kat sini saya nak terangkan kenapa mereka ni, tak kira lah, designer banner, bunting, signboard, designer laman web […]