7 cara kitar semula barang komputer

Adakah anda seorang juruteknik komputer macam saya? bilik teknichian anda dipenuhi mobo(motherboard) ,ram,processor,keyboard,mouse,monitor dan macam2 hardware yg lama dan tak boleh dipakai? nak buang sayang, xdibuang semak? jika anda mempunyai masa, saya akan tunjuk contoh2 benda yang anda boleh buat dengan barang2 lama tersebut. 1. Fclock. Jam button function button F kat atas tu kan […]

12 lagi cara menghargai komputer lama anda

2-3 menjak ni, banyak artikel bahasa inggeris yang along terjemah ke bahasa melayu dan along masukkan ke dalam ni, sampai rasa cam nak buat entri dalam bahasa inggeris pulak hehehe… pigidah, SPM pon cukup2 makan je… ok, hari jumaat yang lepas, along buat entri 7 cara kitar semula barang komputer kan? ok, hari ni along […]