Apa khabar mr.diy? [Kongsikan]

Assalamualaikum dan apa khabar para pembaca alongxp.com? Kenapa tajuk hari ni apa khabar mr.diy? Sebenarnya topik utama adalah pasal ketidak puasan hati saya terhadap… mungkin sikap staf mr.diy giant banting. Saya ambil masa beberapa hari juga nak fikir tajuk yang tak biadap untuk perkara yang saya anggap biadap. Pada saya, menghalau pelanggan tu biadap. Makin […]

Duit mobicow dah masuk untuk kali ke 10

Assalamualaikum dan hai para pembaca blog alongxp.com. Yes, duit mobicow dah masuk untuk kali ke 10 (kalau saya tak salah kira). Agak-agak kalau orang search duit br1m dah masuk ke belum jumpa tak entri ni? hehehehe Alhamdulillah, dah 5 bulan berturut-turut berjaya cash out (secara automatik) mobicow ni, dan syukur pendapatan dari mobicow ni dah […]

Aktifkan kad debit cimb untuk pembayaran online

Aktifkan kad debit cimb untuk pembayaran online Assalamualaikum(untuk yang beragama islam). Hai selamat pagi, selamat tenghari, selamat petang, selamat malam semua, sudahkan korang aktifkan kad debit cimb untuk pembayaran online? Mungkin ada yang terus balas sms dari cimb untuk aktifkan kad debit cimb untuk pembayaran online, pembayaran melalui telefon dan mail sebelum 22 disember 2015 […]

Maaf, saya bukan murah

Maaf, saya bukan murah Maaf, saya bukan murah… tulah jawapan yang saya terpaksa bagi kalau ada yang berhajat untuk upah saya buat video editing macam yang kat bawah ni. “gile mahal upah ko bro” bila ada yang cuba nak merisik harga nak upah saya untuk buat video macam ni. “kenapa upah mahal sangat?” yang tu […]