Cara nak ayat awek ajak….

Tertarik dengan status fb penulis blog ohpilihanku, buat saya rasa macam nak je buat kelas atau tutorial atau entri tentang cara nak ayat awek ajak…. Cara nak ayat awek ajak apa? Mesti korang harapkan cara nak ayat awek ajak main kan? Sebab itulah kata kunci atau keyword yang orang selalu cari kat blog ni. Walaupun, […]

SEGMEN: DIY!

header comel Letak header ni kat entry korang dan link-kan kat entry ni.(siap) Tajuk¬†SEGMEN: DIY! (siap) Tak kisah nak follow atau tak blog Opera Hidup ni. Tiada paksaan :)(siap) Kemudian jawab soalan ni dengan nada spontan dan santai, tak perlu formal and protokol sangat nak jawab. hehe. Barulah tak tention nak baca. “Saya” dalam soalan […]