Tanda-tanda awek tu dah sangkut.

Tanda-tanda awek tu dah sangkut ? sangkut camne? die dah tangkap syok ke, die dah cair ngan ko ke camtu la maksudnye… entri ni boleh dikatakan rentetan entri cara pikat perempuan yang saya tujukan untuk mamat dulu… yelah… dah pikat, so mestilah kita nak tahu status proses memikat tu camne kan? dah berjaya ke belum? […]

10 animasi flash yang mengagumkan, kelakar dan menyakitkan hati

Drum Machine ¬† ¬†Animasi ni simple… xde interaksi,cuma ada beberapa makhluk yang main gendang, menarik,tapi kadang2 terlintas dalam kepala otak “ape motif ni?”. aku rasa benda ni saje nak menghilangkan stress kot, sbb agak melekakan gak la bila tengok animasi ni… klik sini atau klik pada gambar kalau nak tengok videonye… Hone Hone Clock Nak […]