Kebaikan dan keburukan internet

Assalamualaikum dan hai para pembaca blog alongxp.com, hari ni saya nak cerita pasal kebaikan dan keburukan internet. Setiap benda yang dicipta pasti ada kebaikan dan keburukannya. Kita sendiri sebenarnya yang menjadikan benda tu satu kebaikan atau keburukan. Persepsi kita yang menjadikan benda tu jadi keburukan dan fikiran kita yang jadikan benda tu kebaikan. Kebaikan dan […]

Apakah kelebihan Telegram

Sebelum saya menceritakan pasal kelebihan telegram,  saya nak tanya para pembaca, apa itu telegram? Kalau orang tua old school, bila kata Telegram, apa yang dibayangkan adalah ini atau ini. Yang mana servis telegram jenis ni telah ditamatkan perkhidmatannya di malaysia pada 2012(kalau tak salah) Hasil carian : |telegram awek melayu |melayu telegram |telegram melayu lucah […]

Homestay Tawau Sabah Murah

Homestay Tawau Sabah Murah Mencari homestay tawau sabah murah tapi puas hati. Itu yang terdetik dalam hati bagi golongan yang belum ada banyak duit macam saya. Secara jujurnya, saya tak banyak pengalaman menginap kat homestay sampailah abang ipar saya sewa satu homestay kat shah alam, untuk keluarga belah dia dan isteri menginap satu malam kat […]

10 benda baik yang dilakukan Nazi

1. AutoBahn Idea bagi sistem lebuhraya telah diberi oleh nazi dan hingga hari ini mereka dikagumi kerana membahagi-bahagikan jalan bagi membolehkan kita pergi ke suatu tempat dengan lebih cepat tanpa had laju. Selepas diambil alih oleh Nazi, Hitler menggerakkan idea sistem lebuhraya antara negeri dengan kejuruteraan yang canggih. Projek harapan ini adalah satu medium bagu […]