Masalah tidur malam

Masalah tidur malam Masalah tidur malam ni saya dah hadapi dah masuk 6 tahun, kejap je masa berlalu kan? tak sedar pon 2009 tu adalah 6 tahun lalu, rasa macam baru je. Bila kira macam tu, mulalah diri ni terasa tua, tapi bak kata sorang tukang kebun ni, orang lelaki ni jiwanya muda. owh ok. […]

Kes buli, junior, senior

Kes buli, junior, senior Hari ni aku blogwalking, kerana hasil kajian aku… dua sumber yang membantu menaikkan trafik adalah SEO dan blogwalking, yang lain-lain tu ada juga, tapi dua tu yang utama lah… salah satu yang menarik dalam perjalanan blogwalking aku adalah, aku bila terserempak dengan blogger lelaki yang membawa cerita pasal Senior, Junior dan […]

Orang tua-tua cakap…jangan!!!

orang tua2 dulu pesan(orang tua diatas hanyalah hiasan semata2),jangan wat tu,jgn wat ni…korg tau x nape? bnd ni aku terfikir smlm, masa aku otw nk balik dr umah,tu la mslh aku bile aku bwk slow,byk la bnd aku fikir… tp aku tetap alert k? kena jaga potensi sebagai anak kepada jurulatih memandu. oleh kerana family […]

lady drivers…

Pertama sekali, saya nak mintak maaf kepada semua gadis-gadis dan wanita-wanita yang memandu a.k.a lady drivers dan menunggang motorsikal, entri kali ini, pasti akan menyinggung perasaan anda semua. Saya terpanggil utk buat entri ni, lepas ramai yang tak puas hati dengan kenyataan Datuk Bung Mokhtar iaitu : ” KUALA LUMPUR 28 Mac – Sidang Dewan […]