review blog mrhanafi.com

review blog mrhanafi.com

Ye, hari ni adalah giliran untuk saya review blog mrhanafi.com pula selepas saya review blog sensasi2020.com. Blog mrhanafi.com adalah blog nombor 8 dalam senarai blog ahli best blogger network, satu group whatsapp yang banyak memberi kebaikan kepada ramai blogger.

Group whatsapp ni mempunyai ramai blogger-blogger yang otai tapi tak sombong malah tak kedekut ilmu dan rajin membantu ahli group.

Kalau nak join group whatsapp best blogger network ni, boleh klik pada link ini >>best blogger network<< dan contact admin group whatsapp tu untuk di masukkan ke dalam group.

Wajib tengok yang ni:

Banyakkan blue dalam hidup anda

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

Bukti rakyat Malaysia suka blue

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,533 times, 4,591,173)

Ini adalah senarai blog ahli bbn sehingga 20/9/2015(waktu saya menghasilkan post ni)

1. www.ummiseri.com
2. yeopmaz.com
3. http://www.nikkhazami.com
4. www.mahamahu.com
5. www.namiacinta.com
6. iryantyahamad.blogspot.com
7. www.sensasi2020.com
8. mrhanafi.com
9. www.heroborneo.com
10. syireenamerlim.blogspot.com
11. http://calrasepatrick.blogspot.com
12. http://lekatlekitgurl.blogspot.com
13. www.iuzira.com
14. aimiemokhtars.blogspot.com
15. http://1direktori.blogspot.com
16. hajarshikin.com
17. kisahsigadisleo.blogspot.com
18. http://www.adarain.com
19. http://hannahvitashoppe.blogspot.com
20. www.aienhermionie.com
21. http://topseofriendly.blogspot.com
22. http://najihah90.blogspot.com
23. http://nurulaziyana.blogspot.com
24. www.fatinbella.com
25. www.expandroiders.com
26. www.coretanhatiibu.com
27. http://www.bloggerlelaki.com
28. www.mawardiyunus.com
29. www.projektravel.com
30. http://alongxp.com
31. cheqeem.com
32. duniazumal.blogspot.com
33. CahayaDiana.com
34. VemmaLadyBoss.com
35. www.dinsteady.com
36. www.jiesusanos.com
37. amanisafiyyah.blogspot.com
38. www.mommavogue.com
39. www.fadzirazak.com
40. wanitagaramdangula.blogspot.com
41. http://hasrulhassan.com
42. http://vitamin-cerdik.com
43. http://rujukanblogger.blogspot.my
44. http://www.akuoka.com
45. http://www.akudantransformers.com/
46. http://azeniahmad.com
47. http://ajax85.blogspot.com
48. http://www.cahayadee.com
49. http://kamilsalleh.my
50. http://saniyunus.com
51. http://whitebarley.blogspot.my
52. http://sayanakcerita.blogspot.my

Ok, kita teruskan dengan review blog mrhanafi.com.

review blog mrhanafi

Saya sebenarnya segan juga nak review blog mrhanafi.com ni, sebab mr hanafi ni, bukan calang-calang blogger, dia ni dah agak lama dalam dunia blogging, malah dia salah satu sifu saya dalam dunia blogging ni.

macam tuan kamil juga, mrhanafi.com ni juga salah satu blog milik tuan hanafi ni, dia ada banyak blog lain sebenarnya. Blog dia yang lain tu ada dalam senarai di atas dan ada yang tak masuk senarai.

ok, sambung review blog mrhanafi.com.

Kalau anda buka blog mrhanafi.com, macam nilah rupa dia.

review blog mrhanafi.com

gile simple kan? macam kosong je kan? macam boring je kan? tak ada dekorasi-dekorasi pon, iklan jauh sekali la.

Tapi cuba baca tagline blog tu. “Jurnal kehidupan blogger”.

Jadi saya tak rasa pelik. Sebab ianya jurnal, normal kalau jurnal seorang lelaki tak ada dekorasi-dekorasi, jurnal ni ibarat diari la… Saya sendiri selalu tulis jurnal harian secara offline.

Tapi secara jujurnya, untuk review blog kali ni, tak ada apa yang saya nampak perlu ditambah baik untuk blog mrhanafi.com ni.

Tambah, pada saya, beliau memang dasar genius, gaya penulisan dia buatkan kita lupa akan design blog dia yang sangat simple tu.

Kalau anda seorang yang nak belajar bentuk tulisan yang menarik, mungkin blog mrhanafi.com boleh di letakkan dalam senarai untuk dibaca.

Jangan malu, jangan segan untuk ke blog mrhanafi.com ok?

domain murah

(Visited 140,841 times, 4,591,173)

Sekian sahaja review blog mrhanafi dari saya, seorang blogger yang tak berapa nak newbie, tak berapa nak otai.

 

Hasil carian :

(Visited 518 times, 4,591,173)

16 thoughts on “review blog mrhanafi.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge