Penawar Gula Berlebihan Dalam Badan Anda

Penawar Gula Berlebihan Dalam Badan Anda

Dapatkah korang bayangkan penawar gula berlebihan dalam badan anda tu macam mana? Ibarat kalau korang biasanya buat air teh o, kalau biasa korang letak satu sudu, cuba letak 3 sudu, tak terminum kan?

Kalau tak ada gula pun tak sedap kan? kalau terlebih gula pun tak sedap, betul? Samalah gula dalam darah kita, kalau kurang pun tak boleh, telebih lagilah tak boleh.

Rakyat malaysia ni jaranglah ada masalah kurang gula, kecuali yang dah berpenyakit, telebih gula tu memang biasa, tak percaya tanya boboiboy hehehe.

Gula perlu dalam badan kita untuk ditukar kepada tenaga, tapi kalau gaya hidup kita jenis yang kurang mengeluarkan tenaga, kita perlulah cari penawar gula bagi mengawal gula berlebihan dalam badan kita.

Tahukah anda?

Diabetis adalah keadaan kronik (jangka panjang) dimulai dengan tahap gula/glucos dalam darah yang luar biasa.

Pesakit diabetis sama ada tidak menghasilkan cukup insulin(hormon yang diperlukan untuk menukarkan gula kepada tenaga yang diperlukan untuk kehidupan seharian) atau tidak boleh menggunakan insulin yang badan mereka hasilkan.

Akibatnya glucos membina dalam aliran darah. Jika tidak dirawat, penyakit ini boleh membawa kepada buta, penyakit buah pinggang, penyakit saraf, penyakit jantung dan strok.

Antara penawar gula berlebihan dalam badan kita yang boleh diamalkan adalah  GC TEA?

penawar diabetes

gc tea penawar gula berlebihan

MENGAPA GC TEA?

1) LANGSING manakala gula terkawal

GC tea telah mengambil manfaat daripada Teh Hijau ke tahap seterusnya dengan campuran herba tambahan yang meningkatkan metabolisme gula dan mengawal pengambilan gula. Anda boleh rasa kehilangan berat badan dan badan langsing apabila minum GC Tea dengan kerap.

2) TIADA kalori

Tiada masalah jika diambil untuk tempoh yang lama.

3) TIADA kandungan gula

4) MENGANDUNGI pemanis semulajadi

5) TIADA bahan kimia, pewarna, perasa dan pengawet

6) TIADA kesan sampingan atau dadah

7) 100% semulajadi

Cara minum gc tea

cara minum gc teapenawar gula untuk pesakit diabetespenawar kencing manis terbukti berkesan

Siapa digalakkan mengamalkan GC Tea?

1) Mereka yang ingin kekal sihat dan langsing

2) Mereka yang ingin menurunkan berat badan / berdiet

3) Mereka yang ingin mengawal gula dalam darah

cegah kerosakan buah pinggang

cegah kegagalan ginjal“Diet yang sihat dan senaman yang kerap adalah sangat disyorkan untuk pengambilan bersama GC Tea”

 Testimoni pengguna gc tea

testimoni penawar gulatidak menggangu susu ibubacaan gula turunproduk yang diyakinikurus tanpa skip makanpenawar gula bacaan gula turunlangsing dan kawal diabetestestimoni pesakit darah tinggi

Harga GC Tea

harga gc teaharga pakej silverharga pakej goldharga pakej platinum

Paket percubaan juga disediakan bagi yang ingin mencuba dahulu sebelum membuat pembelian sekotak atau 4 kotak untuk daftar sebagai ahli.

pakej percubaanTrial pack mengandungi 10 sachet berharga RM25 sahaja tidak termasuk pos penghantaran.

 

NAK BELI PAKET PERCUBAAN?

SEKOTAK?

4 KOTAK UNTUK JADI AHLI?

bisnes gc teaINGIN BERBISNES BERSAMA GC TEA?

CONTACT:

ERNY 0173300036 (sms/whatsapp/wechat/LINE)

Facebook : Erny Afli / Tufaz collection

 

 

 

Hasil carian :

(Visited 162 times, 4,598,610)

2 thoughts on “Penawar Gula Berlebihan Dalam Badan Anda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge