Paranormal Activity 5: The Ghost Dimension

Paranormal Activity 5: The Ghost Dimension

Pergh… gile seram cerita Paranormal Activity 5: The Ghost Dimension ni, akan keluar pada 29 oktober 2015 ni, kalau tengok kat trailer dia lah.

Paranormal Activity 5 The Ghost Dimension (2015)

Dulu saya pon suka juga tengok cerita hantu macam cerita Paranormal Activity ni, tapi bila dah makin banyak umur ni, rasa cam tak best pulak, adrenalin yang terhasil tu rasa macam overdose pulak.

Elok-elok tak sakit jantung kang, jadi sakit jantung pulak. Cukuplah dengan penyakit yang dah ada ni.

Kalau korang nak tengok Trailer Paranormal Activity 5: The Ghost Dimension ni, korang boleh klik SINI

Hasil carian :

(Visited 159 times, 4,591,165)

4 thoughts on “Paranormal Activity 5: The Ghost Dimension

  1. saya tengok juga..tapi paranormal activity ni bagi saya seram yang dia tak tunjuk seram cuma perasaan seram tu memang datang..Yang lepas2 sya tengok hantu nya tak de tapi perasaan seram tu ada..heheh..yang ke lima ni rasanya lebih seram kot..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge