Pakej internet tunetalk untuk blackberry

Pakej internet tunetalk untuk blackberry

Pakej internet tunetalk untuk blackberry macam mana? Itulah yang saya tanya pada mungkin tokey kedai handphone kat kluang johor masa saya balik johor hari tu.

Ye… Saya memang orang johor… Tapi tak cukup johorean sangat la sebab saya membesar pon banyak kat selangor

Hari tu saya balik kampung kat kluang, johor,berbual-bual dengan mak saya pasal telefon baru dia tu. Lepas tu saya tanya kesihatan blackberry curve 8520 yang saya bagi dulu..

Mak saya kata ada lagi, ok, tapi kerap sangat hang segala bagai. Saya mintak lah. So untuk blackberry curve 8520 tu, saya beli satu simkad tunetalk sebab simkad tunetalk dulu ada tulis blackberry ready so saya rasa la nak beli.

Wajib tengok yang ni:

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

40% owner kucing tak buat ni

Ajak lepak… Xkan sebab mlm kot?

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,566 times, 4,597,342)

Tapi masa saya beli tu,saya tanya kat orang kat kedai handphone tu, simkad tune talk ni blackberry ready ke?

Dia terpinga-pinga,saya cakapla dulu simkad tune talk ni ada tulis blackberry ready.

Tapi dulu saya tak pakai simkad tune talk kat blackberry saya,saya guna maxis kat blackberry saya.

Cina tu cakap pakej internet tune talk untuk blackberry adalah pakej internet yg sama dengan telefon pintar yang lain.

Maksudnya, tak ada pakej internet tunetalk khas untuk blackberry.

Masa tu saya tak ingat pakej internet untuk blackberry tu dipanggil apa. tu yang saya tanya macam tu.

Jadi saya cuba search pasal pakej internet tunetalk untuk blackberry, check sana, check sini, kat laman web tunetalk ada rupanya.

pelan internet blackberry tunetalk

ok, ada dua pilihan, BIS dan bbm + im plan, jadi yang mana satu yang saya perlukan untuk blackberry curve 8520 saya tu?

Bila baca punya baca, ok… saya rasa bis plan adalah apa yang saya perlukan.

BIS tunetalk

Sebab plan bis yang di sediakan melebihi apa yang saya perlukan.

Apa yang saya nak gunakan di BB saya adalah:

  • twitter(saya sangat ketagih twitter bila guna bb)
  • whatsapp
  • facebook

Lepas kejadian pasal orang ambil nombor telefon saya di satu laman web dan tiba-tiba whatsapp saya dan buat promosi, saya ambil keputusan untuk membiarkan je nombor tu untuk tatapan umum.

Jadi saya tak perlu nak stress sangat, dan saya beli satu nombor tunetalk dan saya gunakan di blackberry saya.

Dan nombor tu, hanya keluarga saya sahaja yang tahu.

Berbalik kepada pakej internet tunetalk untuk blackberry.

Jadi, bila dah jumpa, apa yang penting mestilah kita nak tahu rate harga pakej internet tunetalk untuk blackberry ni kan? so scroll bawah sikit.

plan bis blackberryok, ni rate harga untuk bis tunetalk, sayangnya apa yang saya nampak hanya ada langganan harian dan bulanan sahaja. Saya tak jumpa langganan mingguan.

So macam mana nak langgan pakej bis ni? macam ni.

 

cara nak beli bis tunetalk

dengan menggunakan sms,

  • Taip bis d dan hantar ke 2222 untuk langgan bis harian tunetalk.
  • Taip bis m dan hantar ke 2222 untuk langgan bis bulanan tunetalk.
  • Taip bim d dan hantar ke 2222 untuk langgan bbm+im harian tunetalk.
  • Taip bim m dan hantar ke 2222 untuk langgan bbm+im bulanan tunetalk.
  • Taip stop dan hantar ke 2222 untuk berhenti melanggan mana-mana servis blackberry tunetalk.

domain murah

(Visited 140,867 times, 4,597,342)

Untuk keterangan lanjut pasal pakej blackberry ni, korang boleh pergi ke laman web tunetalk, dibahagian blackberry internet plan.

pakej internet tunetalk untuk blackberry

Hasil carian :

(Visited 441 times, 4,597,342)

5 thoughts on “Pakej internet tunetalk untuk blackberry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge