nak hack whatsapp orang

Assalamualaikum dan hai para sahabat, nak hack whatsapp orang? ape hal? Ok, berdasarkan ilmu dan skill seo abang yang tak seberapa, dan rentetan dari entri cara baca whatsapp orang ni, maka banyakla orang yang contact abang dengan tujuan nak hack whatsapp orang lain, terutama pasangan mereka.

nak hack whatsapp

nak hack whatsapp orang

Sejujurnya abang tak faham apa faedah korang nak hack whatsapp orang, dan isteri abang pon tak galakkan abang bantu korang nak hack whatsapp orang, terutama bagi mereka yang dah berumahtangga.

Bagi abang la kan, kalau dah tak ada kepercayaan, kesetiaan tu pun akan makin pudar. Tapi abang cuma boleh cakap je… korang nak percaya kat pasangan korang ke tak, nak setia ke tak, tu bukan urusan abang.

So abang nak kongsikan satu lagi software yang membolehkan korang untuk mengintip whatsapp pasangan korang yang korang dah tak percaya lagi dah tu.

Nama software ni, mspy.

mspy - spy telefon

Yang menariknya mspy ni berbanding dengan software yang saya perkenalkan sebelum ni adalah, dia multiplatform. Maksudnya, ianya tersedia untuk telefon iphone dan android

spy telefon android dan iphoneDan tersedia untuk mac os dan windows

mspy komputer

Maksudnya…. kalau orang yang korang nak pantau(bahasa sopan bagi intip) tu guna iphone ke, smartphone samsung ke, telefon asus ke, fon htc ke atau guna komputer mac atau guna windows 7, windows 8, windows 9 atau windows 10. Korang boleh spy aktiviti dia di internet.

Apa yang mspy ni boleh buat?

Untuk telefon:

spy telefon

  • boleh baca sms yang keluar masuk di telefon dia
  • Spy rangkaian sosial dia (facebook, twitter, instagram, wechat, beetalk dan lain-lain)
  • Spy whatsapp dia
  • boleh jejak kedudukan dia melalui gps di telefon dia
  • Boleh curi dengar panggilan telefon dia
  • Boleh tengok gambar-gambar dan video dari telefon dia
  • Boleh baca email yang keluar masuk telefon dia
  • Banyak lagi…

 

Untuk komputer:

spy komputer

  • Keylogger (tengok segala apa yang dia taip di komputer)
  • Screenshot tanda mangsa sedar (snap apa yang dia buat di komputer)
  • Aktiviti pengguna (dia buka apa, dia download apa, dia copy video apa, kat mana dia sorokkan fail dan sebagainya)
  • Penggunaan aplikasi (boleh tengok software apa yang dia guna sepanjang hari tu dan software apa yang di install)
  • Jejak History dan bookmarks yang di buka di browser dia
  • Banyak lagi

Benda-benda ni korang boleh tengok sendiri kat sini>> mspy

Software mspy ni bukan la dikhususkan untuk hack whatsapp orang, ianya sebenarnya lebih kepada kita nak memantau penggunaan komputer dan telefon anak-anak kita.

Budak-budak sekarang kan budak-budak zaman it, biar tak dapat ais krim, janji dapat main telefon. Kita boleh pantau la :

mesia sosial mana yang anak kita masuk

apa dia buat dalam media sosial tu

dengan siapa dia berinteraksi

Apa yang dikongsikan dengan rakan maya dia

siapa rakan maya dia

Menjejaki kemana dia pergi

Banyak lagi kegunaan benda ni untuk ibu bapa.

Benda ni banyak kebaikannya… yang menjadikan ianya keburukan adalah pengguna sendiri. Bak kata abang dalam entri sebelum ni, kebaikan dan keburukan tu datang dari kita.

Jadi terpulanglah pada kita

Wajib tengok yang ni:

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

40% owner kucing tak buat ni

Ajak lepak… Xkan sebab mlm kot?

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,587 times, 4,600,382)

MSPY

Hasil carian :

(Visited 1,326 times, 4,600,382)

4 thoughts on “nak hack whatsapp orang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge