monyet minum…

aku xtau nak watpe…pastu teringat nak edit gamba bebudak yg aku amik ari tu,so aku bukakla memori kad kamera aku,eh,ada gamba masa aku lepak morib ngan mak bapak aku, pastu jumpela gamba monyet ni…

 


sebelum aku shoot yg ni,die dah teguk satu botol, tp aku tak sempat tembak(shoot),pastu aku tgk die g ke botol lg satu ni lak…die nampak aku nak shoot die,so monyet ni pon watla “wek,jeles ar tu,aku yg dapat..” hahahaha…

Hasil carian :

(Visited 167 times, 4,598,610)

2 thoughts on “monyet minum…

  1. Nice shot..tp sempat plak die perli ko..tapi pandai plak die pose menarik buat ko…hehehe…chill (“,)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge