Lama tak update blog…

Sorry tak update blog.. Sebenarnya saya sendiri kadang2 cam pelik gak apsal ada orang nak buat entri mintak maaf lama tak update blog, macam la ada orang nak baca blog die tu… tapi akhir2 ni ada la beberapa orang tegur saya kenapa tak update blog ni.. saya tanya la kenapa pulak kan? rupanya ada orang yang rajin bukak blog saya ni… tak sangka la plak… hahaha…

pelanggan membaca

Sejak kebelakangan ni agak sibuk dengan beberapa perkara, antaranya dok setup beberapa website, setup dan bantu uruskan perniagaan kawan-kawan, plus… isteri saya baru je bersalin bulan lepas, so kerapla balik kampung, line internet tak berapa nak cun bila kat kampung wife saya, kejap ok kejap tak ok… so membantutkan mood nak cari bahan nak kongsi kat blog yang tak seberapa nih…

domain murah

(Visited 140,867 times, 4,597,465)

So kepada yang rajin nak baca tu, saya cadangkan supaya register sebagai subscriber atau pelanggan blog ni, just masukkan alamat e-mail di sebelah kanan ni, dan register, atau klik butang REGISTER kat bawah ni so bila ada post baru, korang akan dapat emel.

subscribe blog akhir sekali… terima kasih la kepada yang setia dok bukak blog ni walaupun dh berminggu-minggu tak update blog ni

Wajib tengok yang ni:

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

40% owner kucing tak buat ni

Ajak lepak… Xkan sebab mlm kot?

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,566 times, 4,597,465)

Hasil carian :

(Visited 55 times, 4,597,465)

2 thoughts on “Lama tak update blog…

    • hai bro… lama tarak nampak.. hehe… mana ada ramai bro… bape org je pon… jauh tertinggal nak dibandingkan dengan hazminhamudin.com tu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge