Keseronokan blogging

Dah lama tak merasa keseronokan blogging, sok kejarkan traffic bepuluh ribu cam dulu… identiti dalam blogging dah hilang… Jujur saya cakap, blog ni pernah dapat traffik 60 ribu unique visitor sehari… tu sebab post rnr seremban lepas tu sy mula post entri2 berkaitan informasi je… dh jarang cerita psl personal.. padahal blog ni asalnya dicipta untuk cerita pasal personal…

berfikir secara kritikal dan blogging

Pasni nekad… nak masukkan gak cerita2 peribadi… lantak la pasal niche ape sume… janji dapat merasa balik keseronokan blogging tu.. huhu… income tu nombo

(Visited 29 times, 4,597,343)

2 thoughts on “Keseronokan blogging

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge