kedai vapor banting

kedai vapor banting

ada apa dengan kedai vapor banting? kenapa saya buat entri kedai vapor banting? ni punce dari entri pasal gulung kanthal vapor yang saya buat duluuuuuuuuu~~~ entri tu saya buat sekadar nak luahkan kejayaan saya buat benda tula.

Tapi dari entri tu, adalah orang search keyword “kedai vapor banting” dan membawak ke blog ni. ditambah plak, minggu lepas ada orang komen kat page alongxp (jangan tak like!!!) mintak saya tengok kat twitter, tapi lepas seminggu baru saya tengok page tu dan twitter saya tu dek kerana kesibukkan setup blog pelik.info yang saya akan jadikan blog kedua saya yang berniche pelik hehehehe

ok, berbalik kepada kedai vapor banting, kedai mana yang saya biasa pergi untuk beli flavour vapor atau barang lain berkaitan vapor kat banting ni? haaa… nilah kedainya…

kedai vapor banting

nama kedai ni jackshop 27(kot)… kat bawah ni plak muke ownernye yang bernama nazif..

nazif vapor banting

domain murah

(Visited 140,847 times, 4,593,157)

korang boleh roger die melalui page die tulah… jangan terpedaya dengan misai dan janggut die tu, nampak je menakutkan, tapi sangat friendly… aku jadi pandai menggulung wick ngan kathal dulu ngan bantuan dia ni la… kalau nak ikutkan banyakla dia membantu saya dalam memvapor ni. tulah sebabnya saya buat entri ni.

matlamat utama untuk membantu sape yang mencarik kedai vapor banting, sambil menyelam minum air, ni gak peluang nak balas budi…

bukan takde kedai vapor lain kat banting ni, tapi…. saya lebih selesa pergi kedai si nazif ni..servis atau cara die memuaskan hati pelanggan tu la yang bagusnya dia ni…

tak tahu nak describe macam mana lagi… tapi kedai ni kat kawasan uptown banting nila…

uptown banting

ok, kedudukan kedai ni boleh klik kat link ni untuk dapatkan koordinat gps kedai vapor banting ni. <<koordinat kedai vapor>>

ingat nak tunjukkan gambar kedai tu dari atas, tapi google map tak update lak… jadi ni jelah yang saya boleh guide untuk cari kedai vapor kat banting ni. harap dapat membantu.

kalau membantu, share lah entri ni ye.. mekasih

Wajib tengok yang ni:

Banyakkan blue dalam hidup anda

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

Bukti rakyat Malaysia suka blue

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,540 times, 4,593,157)

Hasil carian :

(Visited 365 times, 4,593,157)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge