Kalau smartphone boleh buat benda ni

Kalau smartphone boleh buat benda ni

Tertarik dengan entri 8 benda yang kita harap smartphone kita boleh buat, saya terfikir kalau smartphone boleh buat benda ni, lagi best.

Selain dari apa yang diceritakan dalam entri 8 benda yang kita harap smartphone kita boleh buat tu, antara benda yang saya harapkan smartphone boleh buat terutama dia malaysia ni adalah.

Jadi macam jarvis.

kalau smartphone boleh buat

Contohnya macam, jarvis ni boleh rekod setiap perkara yang saya tengah buat, jadi saya tak perlu nak tulis jurnal harian hahaha.

Wajib tengok yang ni:

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

40% owner kucing tak buat ni

Ajak lepak… Xkan sebab mlm kot?

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,566 times, 4,597,465)

Contoh situasi:

Alongxp: “karim(jarvis untuk tony, karim untuk alongxp), gua dah kunci kereta belum?”

karim: “Dah tuan, dah 3 kali lu tekan”

Alongxp: “Ok”

Itu je pon dah cukup dah. Tak perlu dia laksakan pon tak apa, tapi kalau dia boleh laksakan dari jauh, lagi bagus hahahaha.

Satu sentuhan pelengkap.

Dengan satu sentuhan, kat skrin telefon, masa baru bangun tidur, smartphone saya akan imbas keperluan kesihatan saya, dan menyenaraikan keperluan dan kepentingan perkara yang saya perlu buat hari tu.

scan ibu jari

Contohnya saya perlu collect hasil dari coc, upgrade barrack, siapkan laman web, bayar bil dan sebagainya.

Banyak lagi benda yang saya harap kalau la smartphone saya boleh buat. Dan benda-benda tu banyak dah tersenarai dalam 8 benda yang kita harap smartphone kita boleh buat.

Kalau korang? macam mana pulak?

 

Hasil carian :

(Visited 56 times, 4,597,465)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge