Insuran takaful percuma seumur hidup

Insuran takaful percuma seumur hidup

Siapa nak insuran takaful percuma seumur hidup? Siapa yang tak nak kan?

Insuran adalah salah satu pelaburan yang akan membantu kita di saat yang kita tak jangka. Masa duit kita tengah cukup-cukup je, ada je musibah yang melanda yang memerlukan bantuan.

Tapi kalau dah percuma, kira pelaburan ke? Tak kisahlah, janji dia boleh membantu kita di saat genting. Bukan semua orang boleh bantu kita masa kita tengah tersepit, masa kita senang memang ramai yang berdamping dengan kita, masa kita tersepit?

Untuk pengetahuan korang, insuran takaful percuma seumur hidup ni bernilai 100,000 ringgit. Siapa yang boleh bagi kita sampai seratus ribu ringgit di saat kita memerlukan?

Insuran takaful percuma seumur hidup

Ni yang paling best, dia cover untuk penunggang motorsikal sekali, tak banyak rasanya insuran yang cover penunggang motorsikal. Sebab banyak sangat kemalangan motorsikal ke apa?

Insuran takaful percuma ni sesuai sangatlah untuk ramai orang yang dah mula menggunakan motorsikal kerana nak berjimat gara-gara harga minyak yang tak reti nak turun, kos sara hidup pun sama, yang turun cuma hujan.

Saya tahu risiko penunggang yang di hadapi penunggang motorsikal, sebab saya sendiri dah pernah kemalangan motorsikal sampai patah jari kaki, tulang beralih tempat, dan macam-macam lagi.

Sebab tulah saya nak bagi peluang kepada mereka yang kurang berkemampuan untuk mendapatkan Insuran takaful percuma ni untuk seumur hidup.

Jadi tak payah dah nak risau komitmen nak bayar insuran tiap-tiap bulan. Antara sebab bangsa melayu tak ramai yang ada insuran adalah sebab komitmen nak bayar bulanan.

Kadang terlepas bayar, atau tak mampu nak bayar bulan tu, terus dia tak cover. Malang tak berbau kan? kita tak tahu bila kita nak dilanda musibah kan?

Duduk kat rumah je pun boleh terputus jari sebab siang ayam ke, tersepit pintu ke, kadang benda yang kecik macam tu pun boleh jadi besar.

Jari tersepit pintu

Ok, tak nak cakap banyak, sape yang nak Insuran takaful percuma seumur hidup ni, isi borang kat bawah ni.

Tawaran ni terbuka selagi post ni masih ada, kalau ramai yang mintak, mungkin tawaran Insuran takaful percuma seumur hidup ni akan ditutup cepat.

Siapa cepat dia dapat.

isi form kat bawah ni kalau korang tak nampak form kat atas tu




 

Hasil carian :

(Visited 147 times, 4,593,163)

7 thoughts on “Insuran takaful percuma seumur hidup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge