Google chrome untuk android baru

Baru-baru ni fon saya secara automatiknya update segala app yang ada, antara yang diupdate adalah google chrome. Biasalah tu app update, tapi update google chrome untuk android yang baru ni agak ketara la… ramai yang mengeluh… bila bukak google chrome untuk android baru ni… macam ni la rupa dia.

google chrome untuk android baru

 

masa saya bukak chrome ni, sebab nak bukak satu website, tapi tak ingat website apa… bila nak taip url laman web tu, saya tenung lama kat google chrome tu… dengan harapan url tu akan tertai sendiri sebab saya tak nampak address bar kat atas tu… selalunya ada kan? Tak keluar pon url  tu.. jadi saya tenung setiap benda yang terpapar kat google chrome untuk android yang baru ni. Ternampak tulisan kat kotak search tu. Searcg or type url… Ooooo… kat situ rupanya… tula… lain kali rajin-rajinlah baca.

domain murah

(Visited 140,841 times, 4,591,160)

kat mana nak taip

 

bila kita tekan je kat situ, dia jadi macam ni…

address bar google chrome untuk android

barulah kita taip url tu kat situ… contohnya macam ni…

taip url google chrome

camtu je ponnye hadoi… ok, tu je untuk malam ni..

Wajib tengok yang ni:

Banyakkan blue dalam hidup anda

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

Bukti rakyat Malaysia suka blue

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,533 times, 4,591,160)

Hasil carian :

(Visited 108 times, 4,591,160)

3 thoughts on “Google chrome untuk android baru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge