gile…nuffnang ni pehal?

Lazada Malaysia

aku rs cam mengong,blur jap tadi, da seminggu ni,aku bukak nuffnang, kat earning tu,aku letak je cursor tgk bape henget aku dpt… mmm camtu jela… selalu aku click kat analytics je…tgk dr mana org dtg, keyword je… kire wat research ar…ada peningkatan ke kan?mmm…traffic yg biasa2,average dlm 200 visitor per day… 16 haribulan ari tu je tinggi ckit 350… boleh laaaaa…

tapi ari ni tergerak nk klik kat button earning tu bile tgk da naek lg singgit 25 sen… huh… tapi… bile tgk kat cni

ha?ha?ha? ni apsal kat cni laen la amountnye? apsal kat total tu laen? ko ni bia betul nuffnang oi? matematik ko dapat bape ha? sekali bile bace kat atas tu “Buffered earnings are earnings for metered campaigns that are currently running on your blog. These will be added to your total earnings after the campaign ends”…ooo… pandai ko pujuk aku e? bagus… tercair ckit la gak an… xpe…kite tgk tul ke x nuff ni sayang aku…hahaha…

aku bukan ape,wlaupon aku ni playboy,tapi playboy bile aku ni single, bile da ada sum1 special,aku akan setia, wlaupun die byk kali mengecewakn aku, tapi klu ada yg laen yg lebih membahagiakan, kenapa kite perlu telan kekecewaan kan? cam tu la gak aku pada benda2…wlaupun die bukan la manusia cam nuffnang ni ha… aku lg leh setia,aku setia… tapi jgn la ko kecewakn aku lg tambah2 bile da yg leh bahagiakan aku… so… kite same2 la wat yg terbaek ye? barula i lap u…hahahaha…

tapi kalau internet xde, xde maknenye kan? mmg xdpt la sume tu…

71 thoughts on “gile…nuffnang ni pehal?

    • @normi, byk ke? sy da lepak ngan nuff ni da dkat 2 tahun da…br byk tu…tny org laen, ade yg baru bape bulan da cash out da… rileks la… awk kena byk pegi blog2 laen… baca blog2 org laen… blaja…

    • @Awanitubiru, mmm…xtau la nk ckp camne…sy pon lame gak dulu 15 sen… diam je… lame2 naek la 0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25+0.25 sampai skang…hehe

  1. ok la tu..ada juga BE…sy…dah barapa bulan dah tkde BE… ;)

    thnks yupp..sudi follow APA KATA HATI…link kamu pun dah di addkan di Page APA KATA HATI…happy blogging… :)

  2. dah 1 year baru dapat takat tu ke.. kadang-kadang macam pelik jugak nuff ni kan… tapi alhamdulillah la saya punya ada la dalam rm6 (5 bulan)…

  3. i pun kalo bukak nuffnang mesti tgk part earning.pastu keyword suma tu…takder la kisah sangat pun pasal earning (dalam hati ada gak la rasa ralat nye) huhu

  4. wah…..abang along dah dapat BE..tahniah ar bro..bukan senang nk dapat BE..rezeki bro tuh..kita ni x taula bila.arap2 dapatla..camner eh rupa bentuk iklan BE tuh?sebagai meraikan kejayaan abg alongxp dapat BE..kita klik iklan abang,bagi semangat sikit kan..:)

    • @syuxer, emm..nanti kalau dapat earnings terkini…jangan lupa drop link kat mana2 entry kita ye..kita nak tau perkembangan selanjutnya..heheh ceh cam pilihanraya la plak..hepinya bila kawan kita dapat rezeki today..

    • @syuxer, wah… ni yg rase bang… ge nih… mekasih..
      p/s: ajak klik2 ni xleh didedahkn,nnt nuff marah… kalau nk klik,klik je… jgn bgtau kwn2,klu blogger laen nk klik nuff blog kwn2 die,tu terpulang…

Saya akan sangat gembira jika anda meninggalkan komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge