Download Accelerator Manager sebagai ganti IDM

Download Accelerator Manager sebagai ganti IDM

Saya dah bertahun dah guna IDM (Internet Download Manager), tapi baru ni saya guna Download Accelerator Manager sebagai ganti IDM.

DAM adalah Download Accelerator Manager yang mana ianya free, yang bertindak hampir sama dengan IDM (Internet Download manager) tapi ianya percuma untuk free version.

Download Accelerator ManagerYa, dia ada versi berbayar iaitu Download Accelerator Manager Ultimate.

Wajib tengok yang ni:

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

40% owner kucing tak buat ni

Ajak lepak… Xkan sebab mlm kot?

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,553 times, 4,595,398)

Interface dia pun tak banyak beza dengan Internet Download manager.

Download accelerator managerDownload Accelerator manager

Internet Download managerInternet Download manager

Lebih kurang same je kan?

Dialog box masa nak download pon lebih kurang sama.

Download accelerator manager download boxDialog box Download Accelerator manager

Download Internet download managerDialog box Download Internet Download manager.

Lagi macam tak ada beza kan? Pada yang nak download software Download Accelerator Manager ni boleh ke sini

Download

Ok, ada yang tak faham bila baca entri ni kan? Sebab tu saya terangkan dan letak link download kat tengah-tengah entri.

Pada yang faham boleh terus download, pada yang tak faham, baru baca penerangan kat bawah ni.

Software-software kat atas ni, atau mana-mana software Download, macam Download accelerator plus, JDownloader, Internet download manager, Download Accelerator manager dan lain-lain adalah software untuk mereka yang rajin download fail dari internet.

Download software free, crack, patch, atau yang berbayar.

Download movie terbaru, filem-filem lama sama ada secara sah atau download full movie secara tidak sah (maaf, saya tak berapa gemar guna perkataan haram sebagai lawan kepada sah).

Dengan adanya software download macam ni, fail yang biasanya mengambil masa 2 jam untuk siap download boleh di download dalam masa setengah jam.

Saya tak pasti sebenarnya macam mana dia boleh jadi cepat, sebab penerangan yang di kongsikan dalam laman-laman web terlalu kompleks.

Ada yang kata, fail yang besar akan di pecah-pecahkan kepada beberapa bahagian dan di download secara sejajar.

Ada yang kata pihak server download membuat pecahan.

domain murah

(Visited 140,858 times, 4,595,398)

Tapi apa yang saya nampak, biasanya pada penghujung download menggunakan apa-apa software download manager, pada masa yang ke 100%, akan kelihatan dialog ia menghimpunkan semua bahagian fail.

Seperti benda-benda yang lain, benda ni boleh digunakan untuk arah yang baik atau arah yang jahat.

Terpulang kepada anda.

Saya pun tak khatam lagi benda ni, belum berjaya lagi download movie dari youtube guna benda ni hehehehe

Hasil carian :

(Visited 114 times, 4,595,398)

6 thoughts on “Download Accelerator Manager sebagai ganti IDM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge