Cara senang buat duit ketika belajar

Cara senang buat duit ketika belajar

Ada ke cara senang buat duit ketika belajar? Ye… ada… asalkan anda tahu cara macam mana nak buat duit ketika belajar.

Terus terang saya cakap, student sekarang beruntung. Beruntung tahap gaban sebab sejak sekolah lagi dah boleh buat duit dengan senang.

Kemudahan internet cukup senang nak dapat, bila internet boleh dapat, hampir tiada had untuk buat duit, internet kan dunia tanpa sempadan, tambah-tambah kalau anda pandai menggunakan aplikasi yang ada macam instagram.

Korang boleh berhenti membaca entri ni dan dapatkan panduan macam mana nak buat duit ketika belajar guna instagram.

Atau korang boleh teruskan membaca cara senang buat duit ketika belajar melalui cara yang saya nak kongsikan ni.

cara senang buat duit ketika belajar

Cara yang saya nak kongsikan ni sesuai sangat untuk pelajar yang berumur 12 tahun ke atas. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 716 times, 4,598,614)

Terjebak dengan Best Mobile pulak dah.

Terjebak dengan Best Mobile pulak dah.

Terjebak dengan Best Mobile pulak dah… hari tu terjebak dengan perempuan ini, lepas tu terjebak dengan clash of clans. Lepas ni terjebak dengan apa pula?

Macam mana saya boleh terjebak dengan Best Mobile ni? apa yang menarik sangat dengan best mobile ni sampai saya boleh terjebak?

Berpunca dari 1 sebab, diikuti dengan bebebebebebebeberapa sebab lagi.

best mobile bisnes prepaid terbaru

Saya bukan jenis mudah terpedaya dengan beribu janji politik menteri-menteri, inikan pula janji syarikat Best Mobile melalui ejen-ejen BM (Best Mobile) ni.

Habis tu apa yang buat saya terjebak dengan best mobile ni? Continue reading

Hasil carian :

(Visited 105 times, 4,598,614)

Buat duit guna instagram dapat beribu

Buat duit guna instagram dapat beribu

Patutlah kebelakangan ni, hari-hari ada je yang follow instagram saya, rupanya diorang ni buat duit guna instagram, patutla makin meriah je instagram sekarang. mau taknye diorang menggila, guna instagram kejap, dapat duit, sebulan sampai beribu ringgit. sape yang tak nak?

2014 tahun ekonomi gawat, minyak naik, harga barang naik, 2015 gst akan mula, jadi makin ramai yang buat bisnes, terutama bisnes online. Kawan-kawan yang sebelum ni tak aktif, dah makin ramai yang aktif.

domain murah

(Visited 140,877 times, 4,598,614)

Ramai juga yang guna instagram sebagai satu tempat untuk meniaga. Dulu kerja menghabiskan duit, sekarang cari duit pula.

Tu mana yang ada modal ok la… Kalau yang tak ada modal macam mana pulak? Kalau tak ada modal mestilah tak ada produk? Nak jual apa? Macam mana nak buat duit guna instagram?

Takde sape pon yang nak share macam mana diorang buat duit guna instagram dapat beribu ringgit sebulan tu, tapi nasib baiklah saya ni minat dengan cerita-cerita yang berunsurkan penyiasatan dan benda-benda yang spy ni, jadi saya jumpalah rahsia buat duit guna instagram dapat beribu ringgit ni.

buat duit guna instagram

Saya tak nak membazir masa anda, jadi saya cakap siap-siap, benda ni harga dia RM89, kalau anda dah terkejut dan dah mula rasa sayang nak keluar duit RM89 tanpa memikirkan pulangan sehingga 4 angka,walaupun tanpa tambahan modal dan tak perlu ada produk, anda boleh tutup page ni.

Ok, perenggan kat bawah ni untuk yang teragak-agak nak beli, duit ada, tapi tak berapa yakin nak beli, tak dah beli, benda tak macam yang dijangkakan, boleh terus baca perenggan kat bawah ni.

Wajib tengok yang ni:

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

40% owner kucing tak buat ni

Ajak lepak… Xkan sebab mlm kot?

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,574 times, 4,598,614)

Benda ni ada 100% money back guarantee, iaitu jaminan yang dikembalikan TANPA BANYAK SOAL!! Jadi kalau korang dah habis baca, lepas tu rasa tak puas hati, mintak balik duit tu.

Perenggan bawah ni pulak untuk orang yang dah mula teruja nak buat duit menggunakan instagram.

Jangan nak teruja sangat, keseronokan tu baru start, belum masuk gear 2 pon lagi. Sebab selain dari ebook rahsia dominasi instagram ni, korang akan dapat 3 lagi ebook tambahan yang mana korang boleh gunakan untuk menggandakan pendapatan korang dari hasil pendapatan melalui instagram ni tadi.

Tapi sebelum korang start teruja, pastikan korang dah ada akaun instagram lah, kalau tak ada, buat cepat-cepat, kalau dah ada, follow instagram saya @alongxp, kalau dah sedia, pergi tekan butang dibawah dan mulakan jana pendapatan dari instagram

BELI SEKARANG

Hasil carian :

(Visited 180 times, 4,598,614)

Harga advertorial saya berapa?

Harga advertorial saya

Lepas baca entri uncle zuan pasal etika perniagaan orang islam, saya rasa saya patut buat entri pasal harga advertorial saya.

Dalam entri tu, saya ada komen, klik sini untuk terus lompat ke komen tu. Komen saya macam ni.

sebab tu, bila orang nak hire saya untuk buat advertorial, saya mintak mereka letakkan harga, kalau dia nak juga saya letak harga, saya letak satu harga, dan tanya dia sanggup ke tak, biasanya diorang sanggup terus, tapi masalah orang kita, bila saya letak harga, dia rasa tinggi, tak nak pulak dia bargain, trus senyap je… huhu

Itulah masalah saya, bila orang nak upah saya tulis advertorial dia, saya akan tanya berapa budget dia, berapa yang dia mampu nak bayar, sebab pada saya, saya nak kan kepuasan kedua-dua belah pihak, dia mampu nak bayar harga advertorial saya dan saya gembira dengan nilai yang dibayar.

harga advertorial

Tapi bila klien atau bakal pelanggan saya tak tahu berapa yang patut dibayar, mungkin dia takut nilai yang dia letak terlalu rendah, dan mintak saya letakkan juga satu harga, saya akan buat kajian.

Saya akan buat kajian tentang perniagaan dia, saya akan kaji laman web yang dia minta saya tampilkan tu dan beberapa kajian lain. Dan saya akan cuba letakkan satu harga.

Dimana harga tu, melebihi kos server saya dan anggaran kemampuan pelanggan berdasarkan kajian-kajian saya tadi.

Biasanya harga yang saya letak, laju je orang setuju, setuju dengan gembiranya…

Tapi tak semudah itu, ade je yang tak setuju dengan harga advertorial yang saya letak(agaknyalah). Sebab lepas saya letak, dia terus senyap.

Padahal saya dah cakap, harga boleh runding, berapa yang dia mampu? kalau harga yang saya letak tu tinggi, mintak kurang sikit, masih boleh nego harga advertorial tu, janganlah bimbang.

Blog ni bukanlah cemerlang, gemilang sangat macam blog lain, walaupun blog ni dah agak lama, tapi penulisan saya dulu kebanyakkannya sampah… ejaan ikut sedap tekak, ayat kelaut, SEO memang tak ada, update ikut suka (dulula).

Sekarang ni ok la sikit, malas-malas saya nak blogwalking pon, trafik masih cecah target, update pon berkala setiap dua hari, ejaan sehabis baik saya eja dengan penuh, dan saya pastikan setiap entri baru, level penunjuk SEO mesti hijau.

Kalau ada yang nak tanya macam mana nak kasi hebat SEO, korang kena beli kitab pink SEO rakan blogger nih

Advertotial ni tak buatkan saya kaya pon, sebab baru berapa je job advertorial saya dapat, nak dapat sebulan sekali pon kadang-kadang payah, paling banyak pon tiga advertorial dalam masa sebulan.

Harga saya tak tinggi pon, janganlah takut nak tanya, emel je saya di admin@alongxp.com, tanya harga.

Dapat tampung harga server dah cukup dah, tapi, lagi tinggi nilai yang anda mampu bayar, motivasi saya untuk tulis pengiklanan anda akan meningkat, saya makin bersungguh-sungguh. tu je bezanya.

Kalau harga renda sekali pon, saya tetap tulis, hasil penulisan tu insyaallah anda akan puas hati, olahan ayat yang saya hasilkan tu mungkin akan buat orang tertarik, sekurang-kurangnya untuk ke laman web anda.

Jadi jangan segan nak bincang harga ok?

Hasil carian :

(Visited 161 times, 4,598,614)