SEGMEN: Blogger Pilihan TERJAH

yeah…sejak aku aktif berblogging balik ni,belom penah lagi aku join mana2 segmen.. td masa ping kat fb,ternampak post chegu zubir nih, so aku bukak dan baca term2 nye…

1) tajuk entry: Segmen: Blogger Pilihan TERJAH
2) letak header c.z dan link ke entry ini..
3) Buat ayat guna perkataan “TERJAH” – ayat mestilah tak sama dengan tajuk entry..( ayat tak kisah panjang mana)
contoh: saya suka TERJAH blog chegu zubir
4) letak url entry pada ruangan komen entry ini….
p/s: jemput follow blog c.z ni untuk tidak lepas apa2 update dan kalau sudi like fan page c.z yer..(melakukan sesuatu dalam kerelaan lebih bermakna berbanding dalam keterpaksaan) Continue reading

(Visited 27 times, 4,591,166)

aku dapat cenderahati… baek punyeeee…

aku dapat cenderahati ni dari orang yang suke terbangkan mentega iaitu encik ku azhar. mekasih encik ku azhar…

kalau korg nak tau nape aku leh dapat benda nih, korg baca ni : perhimpunan blogger

(Visited 21 times, 4,591,166)

pelik… segmen ape nih? pelik..pelik

memang pelik,aku tak faham sbnarnye…serius, tapi xpelah…aku join jelah segmen yang si azrijohan nih anjurkan. aku tak faham nak buat ape sebenarnye,tapi die soh korg keep on smiling, xpe,jgn risau, xbaunye mulut tu kalau setakat senyum je, lagipon bau mulut org yg berpuasa tu lebih harum dpd kasturi disisi Allah s.w.t. senyum je cam si azrijohan nih…

kalau berkenan nak join, klik kat gamba kelip2 cam lampu kelip2 raye tuh… ok? korg nmpk x ape yg perlu buat utk segmen nih? cam xde benda nak kena buat je kan? hahaha… tu la cakap, segmen ape nih?

Hasil carian :

(Visited 22 times, 4,591,166)