Review Filem Immortals.

Malam tadi aku ke premiere screening filem Immortals, tiket free beb… bukan dari nuffnang ye…thanx to Era fm sbb bg aku tiket free sempena panggung era. dari nuffnang aku tunggu keputusan Puss in Boots hehehe…memang tul la hazari cakap, bertuah tahap double.

ni bukan double dah ni beb, triple kot, yelah dah la dapat tengok filem yang esok baru dimainkan, dapat free lak tu, cerita dah la best, siap dapat t-shirt lak tu, tapi t-shirt tu aku bg kat xyl(isteri) aku. hehe. semalam wife aku xberapa sihat,sampai dia keje pon halfday, so aku decide xnak la bawak die… takut die tak larat pulak,so aku pon tweet mencari sapa2 yang dok area2 berhampiran One Utama, tapi xde sape reply tweet dan fb aku… yang ada reply kat fb pon rakan radio amatur je… tu pon die tak free… so bila aku balik keje tu, aku conformkan balik ngan xyl aku ni, betul ke die nak ikut… die kate nak ikut gak… so xla membazir tiket aku sbb xde blogger yang nk reply tweet aku kan?hehehe…

ok, start ngan cerita pasal filem ni ok? ceritanya camni… Continue reading

(Visited 73 times, 4,593,163)

Alongxp di komuniti blogger lagi

hari jumaat baru-baru ni, macam biasa lah,aku ping entri kat byk tempat antaranya komuniti blogger dah siap ping tu,aku terpandang la widget bacaan tertinngi minggu ni, ternampak lak entri penangan cincin keliling bulan tu.. eh tu cam entri aku, dapat 42 bacaan, ok la tu kan? at least top 10 beb. byk berjasa la komuniti blogger ni, dulu aku difeatured kat sana. skang entri aku dapat top 10 lak(wlaupun aku nombo 9 je pon hahaha)

 

(Visited 18 times, 4,593,163)

tolong baca : isu shoutbox,blog aku xde shoutbox.

beberapa hari lepas,(sengaja aku post entri ni beberapa hari kemudian,so org xprasan komen tu),ade sorg hamba visitor yg komen kat satu entri, dan komennye berbunyi begini.

P/S : mintak maaf saya nk cakap sikit.. saya tak suka blog yang xde shoutbox tinggalkan jejak di blog saya.. rasa mcm tak adil.. tuan blog ini bagi kat saya 1 hit then tuan blog ini dapat 3-4 hit dari shoutbox saya.. what do you think??

i think better tuan blog ini drop komen kat entri saya dan jejak tuan blog ini pasti akan saya balas.. so?? win to win kan??

contoh terbaik ben ashaari, dan beberapa blogger yang baru meningkat naik.. blog mereka tak ada shoutbox dan mereka tak pernah meninggalkan jejak di mana2 shoutbox rakan2 lain.. sebab mereka faham istila win to win..

maaf kalau terasa hati dengan teguran ini.. itu hanya pendapat saya.. dan maaf jugak sbb komen tak de kena mengena dengan entri… tapi maybe ada kena mengena kot sbb tuan blog ini melayu dan saya juga melayu.. sama2 kita fikirkanlah..

peace..!

ok,kat sini bukanlah saya nak menang, just saya nak mintak tolonglah bg peluang kat saya, dan mintak menghormati keputusan saya kenapa saya tak letak shoutbox kat blog saya. Continue reading

(Visited 30 times, 4,593,163)