Kodak Ektra: Handphone keluaran kodak

Assalamualaikum dan salam sejahtera para pembaca blog alongxp.com, dah tau belum pasal kodak ektra? handphone yang dilahirkan oleh kodak?

Abang-abang, hakak-hakak, pakcik makcik mesti tau kodak kan? Dan majoriti orang melayu, bila sebut kodak, diorang akan bayangkan benda ni kan?

kodak ektrawalaupun belambak brand lain, dan yang di beli pun bukan brand kodak, sama ada fujifilm ke agfa ke alongxp ke, tetap gak di panggil kodak “beli kodak yang brand fuji” watdehei?

film-kodak

Nak cerita sikit meriakkan diri sikit, abang merasa la zaman guna filem ni, masa tu kalau nak g event malam, beli filem yang iso tinggi, 400 ke, kalau nak g event siang, beli yang iso rendah, macam 100.

Pastu amek gamba sampai 36 keping je. Esok g kedai ‘cuci’ filem, lusa g amek.

“alaaa… tak jadi” antara ungkapan zaman tu bila gamba yang diambil tak jadi, gelap ke terlebih terang ke.

Korang, budak-budak zaman sekarang mana merasa benda-benda tu semua.

Ok, kembali kepada cerita pasal telefon kamera kodak ni balik.

Wajib tengok yang ni:

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

40% owner kucing tak buat ni

Ajak lepak… Xkan sebab mlm kot?

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,566 times, 4,597,336)

Kodak ektra : Handphone keluaran kodak

Dikatakan bahawa pada 20 oktober haritu, kodak dah melancarkan kodak ektra,sebuah kamera yang direkabentuk kepada mereka yang gilakan fotografi, terutama menggunakan hanphone.

Kodak ektra ni merupakan smartphone kedua dari kodak selepas Kodak IM5 yang tak mendapat sambutan agaknya.

kodak ektra

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 93 times, 4,597,336)

VR Box ni apa benda?

VR Box ni apa benda?

Assalamualaikum dan salam sejahtera sahabat blog alongxp.com, kisahnya pasal VR Box ni, adalah bermula bila kawan abang yang abang dah 8 tahun kenal menawarkan abang untuk jadi reseller VR Box yang berkarton-karton dia ambil.

VR Box 2.0

Sebagai seorang blogger teknologi, abang pastinya tahu apa benda VR Box ni, Cuma tak pernah hands on je lagi, sebab abang ni blogger picisan yang tak dikenali, maka tak ada siapa nak offer benda ni untuk abang review. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 354 times, 4,597,336)

nak hack whatsapp orang

Assalamualaikum dan hai para sahabat, nak hack whatsapp orang? ape hal? Ok, berdasarkan ilmu dan skill seo abang yang tak seberapa, dan rentetan dari entri cara baca whatsapp orang ni, maka banyakla orang yang contact abang dengan tujuan nak hack whatsapp orang lain, terutama pasangan mereka.

nak hack whatsapp

nak hack whatsapp orang

Sejujurnya abang tak faham apa faedah korang nak hack whatsapp orang, dan isteri abang pon tak galakkan abang bantu korang nak hack whatsapp orang, terutama bagi mereka yang dah berumahtangga.

Bagi abang la kan, kalau dah tak ada kepercayaan, kesetiaan tu pun akan makin pudar. Tapi abang cuma boleh cakap je… korang nak percaya kat pasangan korang ke tak, nak setia ke tak, tu bukan urusan abang.

So abang nak kongsikan satu lagi software yang membolehkan korang untuk mengintip whatsapp pasangan korang yang korang dah tak percaya lagi dah tu. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 1,312 times, 4,597,336)

Pen pelbagai fungsi

Assalamualaikum dan salam sejahtera sahabat alongxp.com, bila anda tengok featured image entri ni, mesti korang bayangkan pen pelbagai fungsi tu macam ni kan?

pen pelbagai fungsi

Maaf, saya terpaksa mengecewakan anda semua, kerana pen pelbagai fungsi yang saya nak kongsikan kat sini adalah yang ini: Continue reading

Hasil carian :

(Visited 105 times, 4,597,336)