Cara senang buat duit ketika belajar

Cara senang buat duit ketika belajar

Ada ke cara senang buat duit ketika belajar? Ye… ada… asalkan anda tahu cara macam mana nak buat duit ketika belajar.

Terus terang saya cakap, student sekarang beruntung. Beruntung tahap gaban sebab sejak sekolah lagi dah boleh buat duit dengan senang.

Kemudahan internet cukup senang nak dapat, bila internet boleh dapat, hampir tiada had untuk buat duit, internet kan dunia tanpa sempadan, tambah-tambah kalau anda pandai menggunakan aplikasi yang ada macam instagram.

Korang boleh berhenti membaca entri ni dan dapatkan panduan macam mana nak buat duit ketika belajar guna instagram.

Atau korang boleh teruskan membaca cara senang buat duit ketika belajar melalui cara yang saya nak kongsikan ni.

cara senang buat duit ketika belajar

Cara yang saya nak kongsikan ni sesuai sangat untuk pelajar yang berumur 12 tahun ke atas.

Wajib tengok yang ni:

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

40% owner kucing tak buat ni

Ajak lepak… Xkan sebab mlm kot?

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,574 times, 4,598,893)

12 tahun? darjah 6?

Ye, dari sekolah rendah lagi korang dah boleh buat duit menggunakan produk yang dijamin korang akan guna.

Apakah produk yang dijamin anda akan guna tu? pastinya handphone.

Zaman sekarang, budak sekolah pakai handphone tu fenomena biasa, sampaikan ada ura-ura kata nak membenarkan murid bawa handphone ke sekolah.

Itu budak sekolah, yang belajar kat ipt lagilah memerlukan handphone. Handphone tanpa simkad, siapalah handphone kan?

Jadi apakah cara senang buat duit ketika belajar yang akan memenuhi keperluan anda?

Best mobile adalah caranya. kenapa best mobile?

sebab korang sangat memerlukan handphone.

Nak roger housemate, roomate, classmate, lecturer, mak, ayah, abang, kakak, boipren, gepren.

Kenapa mesti guna best mobile? Sebab anda tak ada modal besar.

sebab korang sibuk, dengan kelas, dengan asignmentnye lagi, study lagi, dating lagi.

Tak ada masa nak pergi kelas MLM yang nyanyi-nyanyi, bersorak bagi tu.

Sepanjang saya join best mobile, saya tak pernah tahu lagi best mobile ada buat kelas yang macam tu.

Yang ada cuma preview sebelum simkad keluar je.

Korang tak ada masa nak kerja restoran fast food.

Kenapa korang kena buat duit ketika belajar guna best mobile?

Sebab korang tak ada kelulusan. Yang ada cuma spm.

Kenapa best mobile adalah cara senang buat duit ketika belajar?

Sebab korang tak ada pengalaman kerja.

Dengan diri korang yang serba kekurangan tu siapa yang nak bagi korang kerja? Bila masa pula korang nak study kan?

domain murah

(Visited 140,877 times, 4,598,893)

Kalau korang betul-betul nak buat duit masa belajar ni, boleh roger saya atau isi ruangan kat bawah (sila jangan guna email hotmail), atau kedua-dua cara sekali, nanti saya akan whatsapp korang, wechat ke telegram ke atau apa-ape jelah yang boleh.

isi form kat bawah ni kalau korang tak nampak form kat atas tu




Hasil carian :

(Visited 716 times, 4,598,893)

12 thoughts on “Cara senang buat duit ketika belajar

  1. Sekarang ni budak sekolah pun dah boleh buat duit..kita dulu masa sekolah kalau nak duit jual karipap je la yang boleh.sebab tak de peluang macam sekarang ni…sekarang peluang macam2 dah..patut la budak2 sekarang umur 17-18 dah pakai barang mahal2..kita mampu jeling je..hehehe

  2. Saya ni nak kata budak 12 tahun pun bukan, pelajar IPT pun bukan. Makanya memang tak terbuatlah duit dengan cara mudah begini. Tapikan seingat saya masa saya belajar kat IPT dulu bukan saya kerja buat duit, saya kerja menghabiskan duit yang saya dapat. Hahaha!
    Mummydearie kata cerita ni best –>>Cancel last minute…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge