Cara nak ayat awek ajak….

Tertarik dengan status fb penulis blog ohpilihanku, buat saya rasa macam nak je buat kelas atau tutorial atau entri tentang cara nak ayat awek ajak….

Cara nak ayat awek ajak apa? Mesti korang harapkan cara nak ayat awek ajak main kan? Sebab itulah kata kunci atau keyword yang orang selalu cari kat blog ni.

ayat awek main cara nak ayat awek ajak

Walaupun, pada akhirnya, entri yang keluar bila orang search tu akan membawa kepada entri INI. Jangan ingat orang tak boleh kesan apa yang korang cari tau… hahahaha.

Jadi macam mana boleh orang cari benda lain? jumpa yang lain?

Itulah skill seo yang korang kena study dalam Kitab Teknik SEO ni… berbaloi-baloi beb…

Ok, kita teruskan dengan cara nak ayat awek ajak…

Wajib tengok yang ni:

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

40% owner kucing tak buat ni

Ajak lepak… Xkan sebab mlm kot?

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,566 times, 4,597,465)

Saya ni bukanlah nak bangga diri, riak, takkabbur, belagak dan lain-lain yang sama waktu dengannya, cuma… dari sejak lepas SPM lagi, ramai orang akui yang saya ni memang pandai mengayat awek.

Nak kata hensem tu, rasanya besar kemungkinan, betul…

Tapi bab babyface atau muka muda tu memang dah ramai dah yang akui. dan terpedaya dengan wajah yang lebih muda dari umur sebenar ini hahahaha.

OK, dah mula lari dari tajuk cara nak ayat awek lagi…

Cara nak ayat awek ajak….

Apa yang susahnya nak ayat awek? Perempuan ni orang kata keras-keras kerak nasi, kerak nasi tu, kalau di korek keluar guna senduk yang keras, lepas tu dikunyah 4-5 kali, terus telan, memang terasa kerasnya.

Cuba di lembutkan dulu, dengan sup ke kuah ke, kan akan jadi lembut…

Nak kongsi banyak-banyak, takleh la kan? takut korang salah guna pulak, tapi antara tips cara nak ayat awek ialah:

  • Sabar.
  • Mengalah.
  • Prihatin.
  • Faham.
  • Ingat.
  • Dan yang paling penting, nafsu…

Penerangan pasal perkara di atas.

Sabar.

Korang mula mesej dia, dia tak balas, janganlah setiap 5 minit korang mesej lagi, lepas beberapa kali koeang mesej dia dan dia tak balas, korang hantar mesej dengan kata-kata kesan dan mencarut serta pakej maki hamun tiga hari dia malam, memang dia block la korang, dia tak balas hari ni, esok pulak korang cuba lagi, dan lagi dan lagi.

Barulah betul cara nak ayat awek

Mengalah.

Mengalah tak semestinya kalah kan? mengalah demi nak memenangi hati dia.

Prihatin.

Prihatin nilah salah satu senjata dalam proses cara nak ayat awek ajak… couple ke, ajak dating ke ajak… apa-apa sahajalah.

Awak dah makan ke belum? kenapa tak makan lagi? jangan amalkan abaikan makan, nanti sakit, siapa yang susah?”

Itu ayat biasa kan? apa yang buat jadi luar biasa?

Lelaki biasa akan sambung dengan ayat “saya jugak

Puuiii… tak cukup tacing. ayat yang main emosi macam ni contohnya “Orang yang sayang awak juga… mak bapak awak, keluarga awak… diorang sayang awak… sebab tu awak jadi macam sekarang ni.. tak kanlah awak nak sia-siakan usaha diorang kan?”

Lepas tu mesti awek tu akan jawab… haa… lepas tu… korang kena asahla bakat korang tu. kalau korang nak saya tulis satu buku cara nak ayat awek, sila komen alongxp best kat ruangan komen kat bawah ni, kalau ada lebih 100 komen, saya akan buat buku tu dan bagi percuma kepada mereka yang komen.

Faham.

Fahami mereka, apa yang mereka nak, apa yang mereka tak nak, walaupun selalunya ianya akan berakhir dengan keluhan mereka di status fb dan wechat “kenapalah lelaki susah nak faham perempuan?”.

Saya ada cerita kenapa lelaki susah nak faham perempuan

Ingat.

Ingat benda-benda yang remeh, perempuan suka beb… cam makanan kegemaran dia, minuman kegemaran dia, cerita yang dia suka, pelakon lelaki yang dia suka, kartun yang dia suka, saiz pakaian dia, warna kegemaran dia, perfume dia, kata-kata dia dan benda-benda yang sama waktu dengannya.

domain murah

(Visited 140,867 times, 4,597,465)

Nafsu.

Simpan nasfu serakah korang tu untuk dilepaskan setelah dia sah jadi isteri korang, seriously, kahwin tu best beb.

Orang kata:

Perempuan ada 9 nafsu, 1 akal.

Lelaki ada 1 nafsu, 9 akal.

Jadi buktikan ianya benar yang korang cuma ada 1 nafsu, bukan 1001, lepaskan nafsu serakah korang tu pada malam pertama, kedua, ketiga, malam jumaat dan malam-malam yang sesuai, dijamin tak bangun dari katil sebab ditarik hehehehe.

malam jumaat meme

so… itu jelah buat masa ni… kalau nak lebih… macam saya cakap tadi la…

kalau korang nak saya tulis satu buku cara nak ayat awek, sila komen alongxp best kat ruangan komen kat bawah ni, kalau ada lebih 100 komen, saya akan buat buku tu dan bagi percuma kepada mereka yang komen.

 

Hasil carian :

(Visited 7,525 times, 4,597,465)

9 thoughts on “Cara nak ayat awek ajak….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge