Cara menyamar di internet

Cara menyamar di internet

Cara menyamar di internet ni saya kongsikan secara tak langsung kepada seseorang yang agak rapat dengan saya di internet atau lebih tepat lagi di facebook.

Macam entri hack whatsapp orang yang saya sharekan sebelum ni, ingin saya ingatkan di sini bahawa cara menyamar di internet ni saya kongsikan atas dasar ilmu dan untuk kegunaan yang betul sahaja seperti untuk menjaga keselamatan diri anda.

menyamar di internet

Rakan facebook saya tu mungkin ada alasan tertentu kenapa dia nak buat profile lain, tapi sayangnya, ilmu menyamar di internet dia tak cukup untuk menutup diri dia yang sebenar.

Walaupun saya tak pernah berjumpa dengan dia, tapi hakikatnya saya dah tahu siapa diri dia yang sebenar.

So saya nak kongsikan sikit cara-cara menyamar di internet.

Cara menyamar di internet ni sesuailah kalau anda ni nak mengasingkan profail peribadi dan bisnes.

Wajib tengok yang ni:

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

40% owner kucing tak buat ni

Ajak lepak… Xkan sebab mlm kot?

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,587 times, 4,600,177)

Peringatan, saya hanya menunjukkan caranya, dan saya tidak akan bertanggungjawab dengan tindakan anda.

Dengan meneruskan membaca entri ini, anda bersetuju untuk menanggung sendiri risiko yang akan berlaku dan tidak akan melibatkan saya atas tindakan yang anda lakukan (ceh ayat nak serius je).

Langkah pertama sekali yang anda perlu untuk menyamar di internet adalah.

Fikirkan satu identiti seolah-olah ia adalah manusia yang benar-benar wujud.

Tak kisah sama ada lelaki atau perempuan, ikut selera anda. Jika anda seorang lelaki yang nak menyamar jadi perempuan atau anda seorang perempuan yang nak menyamar jadi lelaki sekali pun, ciptakan satu watak yang seolah-olah memang wujud.

Cipta nama penuh bagi watak tersebut, kalau boleh siap ada bin atau binti sekali. Supaya anda boleh gunakan untuk isi ruang full name, first name dan last name.

Cipta satu akaun email untuk identiti tersebut.

akaun email

Cuba dapatkan satu lagi smartphone, banyak cara untuk dapatkan smartphone, beli yang murah ke, nak dapat smartphone free ke.

Tak perlu smartphone yang berjenama, tak perlu yang canggih dan mahal. Asalkan boleh install whatsapp, wechat, telegram dah cukup dah, kalau boleh install coc lagi bagus, nanti join clan blogger e? hahaha.

Dapatkan satu simkad, saya cadangkan simkad best mobile, ibarat serampang dua mata, sambil menyamar, sambil buat duit.

Bila dah ada smartphone, dah ada simkad, daftarkan whatsapp, wechat, telegram dan sebagainya menggunakan nombor tu.

domain murah

(Visited 140,883 times, 4,600,177)

Kalau tak ada juga smartphone, guna telefon apa-apa pun boleh, macam nokia 3310 ke, asalkan boleh terima kod pengesahan whatsapp, wechat, dan lain-lain.

Downlad bluestack, Install bluestack, install whatsapp, wechat, telegram dan lain-lain dalam bluestack tu. Dan gunakan simkad best mobile dan telefon anda yang tak berapa nak pintar tu untuk menerima sms kod pengesahan.

Cipta akaun facebook, twitter, google plus menggunakan email akaun dan identiti tadi, rajin-rajin la update akaun-akaun tu seolah-olah anda ialah identiti tersebut.

Elakkan guna akaun lama anda yang anda nak sorokkan atau rahsiakan.

Kini anda dah ada satu identiti baru, kalau anda cipta ni untuk tujuan nak merahsiakan identiti sebenar anda, rajin-rajinlah gunakan identiti yang anda cipta untuk menyamar di internet ni dalam apa-apa hal yang berkaitan dengan internet.

Rasanya itu sahaja untuk kali ni. Itu sahaja pun dah cukup untuk meyakinkan orang ramai dan pengguna yang peringkat sederhana macam saya ni.

Kalau ada rezeki, masa dan panjang umur, saya akan kongsikan langkah yang lebih advance untuk menyamar di internet.

Atau… saya cadangkan korang dapatkan kitab seo merah jambu, mungkin korang akan lebih faham apa yang saya ceritakan kat sini

Hasil carian :

(Visited 293 times, 4,600,177)

11 thoughts on “Cara menyamar di internet

  1. Saya selalu kantoilah kalau bab menyamar ni. Saya memang ada satu masalah bila bawa ‘watak’ lain depan orang. Tapi tak sangka ya, macam ni pun boleh. Bercakap tentang akaun penyamaran ni, teringat kawan baik saya yang menyamar untuk mengetahui aktiviti isterinya di FB. Malang sungguh bila isterinya termakan pujuk rayu dan dia dapat ‘tackle’ isterinya dengan menyamar sebagai lelaki lain!
    Mummydearie kata cerita ni best –>>Cancel last minute…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge