Buka kedai online tapi tak ada stok?

Buka kedai online tapi tak ada stok?

Buka kedai online tapi tak ada stok? Ye saya yakin anda yang buka link ni mesti ada pengalaman atau baca atau dengar ada orang beli barang online, dah bayar dah, pembelian dah confirm, tunggu punya tunggu, barang tak sampai-sampai.

Bila tanya dengan penjual online tu, dia kata dia belum ada stok, masa tu mesti korang nak marah, macam mana dia boleh buka kedai online tapi tak ada stok kan?

buka kedai online tapi tak ada stok

Kaki beli barang online mesti penah merasa pengalaman macam ni, sekurang-kurangnya sekali kan?

saya pon pernah kena benda ni, masa nak beli tablet lukisan digital, sebelum saya beli dengan penjual yang saya cerita dalam entri tu, saya dah beli dengan penjual lain, beli siang, malam tu dia emel kata stok tak ada, mintak refund, lambat sangat baru dia balas.

Wajib tengok yang ni:

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

40% owner kucing tak buat ni

Ajak lepak… Xkan sebab mlm kot?

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,587 times, 4,600,383)

Tapi bukan ini yang saya nak cerita dalam entri kali ni, tapi tetap mengenai buka kedai online tapi tak ada stok.

Ianya tentang nichify, satu sistem program affiliate. Maksud sistem affiliate adalah, anda jadi agen jualan online, anda promosikan barang peniaga lain, menggunakan url unik milik anda, dan bila pembeli klik url unik anda, mereka pergi ke laman jualan dan mereka beli barang dari laman web tu, anda akan mendapat komisen.

buka kedai online

Itulah trend menjana income sekarang, buka kedai online, tapi tak ada stok, maksudnya kita tak perlu modal untuk beli stok barang tu, kita cuma perlu promosikan je.

Bezanya, sebelum ni orang banyak promosi satu barang demi satu barang, dengan sistem nichify ni, anda cuma beli sistem, dan selebihnya, duduk tunggu orang beli, sebab sistem ni cukup lengkap, walaupun anda buta it.

Apa yang lebih menarik, pendapatan dari nilai usd, bayangkan la kalau komisen usd100, tak ke korang dapat income  rm400 lebih, buta-buta je?

Korang boleh teruskan kehidupan seharian macam sebelum ni, kerja ke jadi suri rumah ke, tapi income pasif tu datang bergolek.

Nak digilakan lagi… tawaran diskaun sehingga 90% untuk sistem ni untuk mereka yang pantas dan kacak macam saya.

Tinggal beberapa hari je lagi ni, kalau beli sekarang, mau tahun depan korang boleh senyum simpul sampai terkucil dengan income pasif tu.

domain murah

(Visited 140,884 times, 4,600,383)

Mohon jangan lupa diri sudah, ingat sikit kat alongxp ni ok?

Tak perlu nak lambung duit syiling lagi dah, beli je sistem kedai online ni sekarang, hari ni, tika begini. Bulan depan belanja saya smartphone 1 ok? hehehehe

Hasil carian :

(Visited 106 times, 4,600,383)

One thought on “Buka kedai online tapi tak ada stok?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge