Blogger ramah bulan februari

Blogger ramah bulan februari

Blogger ramah bulan februari kali ni tak ramai yang bersaing macam bulan januari, yelah, salah saya jugak sebab tak banyak blogwalking atas kesibukan kerja tetap, maklumlah… awal tahun

Tapi untuk bulan februari ni, pengomen tegar yang menduduki tempat pertama kali ni memberi komen lebih banyak dari bulan lepas.

Dan… blogger ramah bulan februari sekali lagi… Jatuh kepada Tuan MNH, tuan tanah kedaung bagi blog sayapejuangbahasa.blogspot.com

blogger ramah bulan februariOk, inilah 10 blogger ramah bulan Februari 2015 ni. Dengan Tempat pertama dimenangi oleh MNH(sayapejuangbahasa.blogspot.com) dengan jarak 9 tiang (9 komen) berbanding blogger lelaki(www.bloggerlelaki.com) yang menduduki tempat kedua.

Wajib tengok yang ni:

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

40% owner kucing tak buat ni

Ajak lepak… Xkan sebab mlm kot?

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,574 times, 4,598,892)

Seterusnya, di tempat ke tiga, ikhwan(ikhwanfahmi.com) yang mencucuk angin dengan blogger lelaki.

Ditempat keempat dan kelima, dengan jumlah mata yang sama, adalah eyfa writer(ohpilihanku.blogspot.com) dan titan(ahmadfaizal.com).

Blogger ramah bulan februari di tempat ke enam dan ke tujuh, juga dengan bilangan komen yang sama adalah seorang blogger yang namanya tak termasuk dalam senarai pengomen tegar bulan lepas, iaitu Aretikz(segalaceritera.com/atik), tahniah buat aretikz dan emalinmohd(emalinmohd.blogspot.com)

Di tempat kelapan, sembilan dan sepuluh, adalah tiga blogger dengan jumlah komen yang sama.

Tapi apa yang membuatkan saya gembira adalah salah blogger yang ramah yang meduduki tempat ke lapan, salah seorang rakan blogger lama(betul ke ayat saya ni?) iaitu ali kanchan(damaipeace.blogspot.com).

Ali kanchan kata dia baru nak mula aktif semula dalam dunia blogging, lama gak dia tak datang komen kat blog nih. All the best for this my old blogging friend.

Ok, seterusnya, di tempat ke sembilan ialah, bekas juara pengomen tegar  bulan januari di blog saya ni, iaitu diana(www.dianarashid.com). Ape kes? hehehehe…

Dan di tempat ke sepuluh, bak kata omputeh, last but not least, adalah hafizul(pondokkecil.com/blog), juga muka baru dalam senarai pengomen tegar bulanan. Bangga gak bila blogger otai banyak bagi komen kat blog nih.

domain murah

(Visited 140,877 times, 4,598,892)

Terima kasih lah kepada kesemua blogger yang rajin memberi komen di blog saya ni. Saya sangat menghargai anda semua, terutama sekali 10 yang tersenarai, khususnya MNH yang dah 2 kali jadi top komentar di blog ni.

 

Hasil carian :

(Visited 25 times, 4,598,892)

11 thoughts on “Blogger ramah bulan februari

  1. Kes apa lagi…tak bw la…hahahh..tak sempat nak bw macam dulu.buka blog semata2 update blog ja.buka fb update status sikit bagi nampak aktif..lepas tu buka ig pulak..like2 kekonon aktif sangat..padahal…macam katun je kat rumah ni..hehehh..kena rajin komen balik la lepas ni nampaknya..jauh sangat tetinggal.:)

    • tu belum offer hadiah cendol banting lg, tempat pertama cendol dpan kfc, tempat kedua cendol depan maybank, tempat ke 3 cendol jalan telekom…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge