Blogger Area Media Expert (Advertorial Murah)

Blogger Area Media Expert (Advertorial Murah)

Blogger Area Media Expert(B.A.M.E) ? Apa tu? Blogger Area Media Expert adalah sekumpulan blogger hebat yang diterajui oleh group blogger area yang diasaskan oleh Tuan Blogger Area.

B.A.M.E menyediakan sebuah  platform kepada peniaga,terutama peniaga kecil, sama ada peniaga online atau offline untuk memperkenalkan produk mereka kepada pelanggan baru dan lama melalui konsep advertorial.

peniaga kecil jual kuih online

Ini sedikit sebanyak memudahkan peniaga kerana semua blogger di bawah pengurusan B.A.M.E mengenakan kadar bayaran yang berpatutan dan murah berbanding blogger-blogger yang bukan di bawah pengurusan B.A.M.E . Sebarang maklumat lanjut,sila hubungi Tuan Blogger Area di facebook.

Wajib tengok yang ni:

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

40% owner kucing tak buat ni

Ajak lepak… Xkan sebab mlm kot?

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,566 times, 4,597,465)

Apa itu konsep advertorial?contoh?

Advertorial = Advertising + Editorial (pengiklanan dalam bentuk editorial/penulisan)

Advertorial bukanlah satu benda yang baru, seperti yang saya nyatakan dalam entri apa itu advertorial, perkataan adertorial telah digunakan sejak 1946.

Kita dapat melihat syarikat syarikat besar menggunakan servis ini sebagai medium mendekati pelanggan dengan menganjurkan event dan pelbagai aktiviti disamping memberi bayaran kepada blogger berkenaan.

Tapi maih tak ramai peniaga kecil yang menggunakan servis advertorial ini kerana takut blogger mengenakan cas yang tinggi, belum jumpa blogger yang menyediakan servis advertorial dengan harga yang mapu milik atau mereka tak tahu apa itu advertorial

Kenapa anda perlu beriklan dengan B.A.M.E?

1: Murah Sangat, Bukan rm 300 , bukan RM 200… hanya RM XX

2:Mudah Sangat, Beri input dan tajuk.

3:Menarik : 10 ribu blogger sedia membantu perniagaan anda…

advertorial murah

Tercetusnya idea Pay Per Post ini adalah kerana Tuan Blogger Area selalu mendapat aduan bahawa kos pengiklanan di sesetengah blog amatlah tinggi dan kadangkala tidak masuk akal.

Maka Blogger Area yang memiliki lebih daripada 10 ribu orang blogger aktif menubuhkan B.A.M.E untuk menawarkan pengiklanan yang jauh lebih murah, berpatutan serta berkualiti.

blogger areaMengikut kajian, sesebuah produk baru perlu mendapat pendedahan advertorial lebih kurang 5 hingga 10 untuk mendapat hebahan yang secukupnya.

Tapi kalau dah 1 advertorial dikenakan sampai beratus-ratus, macam mana nak buat sampai 10?

domain murah

(Visited 140,867 times, 4,597,465)

Berminat untuk beriklan dengan harga terendah?

Hubungi Tuan Blogger Area di Facebook

Hasil carian :

(Visited 81 times, 4,597,465)

3 thoughts on “Blogger Area Media Expert (Advertorial Murah)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge