Blog pengedar shaklee

Saya tengok blog pengedar shaklee dah macam cendawan tumbuh selepas hujan(pergh ayat kau long). Buatkan saya cipta satu kategori khas untuk blog shaklee dalam entri bloglist berkategori sebelum ni. Sebab sepanjang bulan blogwalking iaitu bulan 11 yang saya blogwalking kaw-kaw, saya tengok, blogger blog shaklee ni rajin sungguh blogwalking.

Agaknya sifat prihatin dah memang tertanam dalam diri pengedar-pengedar shaklee ni agaknya, majoriti blog pengedar shaklee ni mesra blogger yang komen. Dan banyak juga yang beli domain melalui saya hehehehe

Itu satu benda yang bagus sebenarnya… buatkan dunia blog lebih sihat. Sebab blog-blog pengedar shaklee ni, bukan semata-mata jual barang,tapi mereka kongsikan tips hidup sihat, selain produk yang mereka jual membantu memudahkan kita mencapai hidup sihat.

blog pengedar shaklee

Saya kagum dengan sorang pengedar shaklee ni yang dikenali dengan cuteummi ni, dah sarat mengandung pon boleh lagi buat aktiviti harian yang biasa dilakukan dengan bantuan produk shaklee yang di amalkan.

Bayangkanlah, dah dekat nak due bersalin, dia boleh berjimba-jimba dengan anak-anak ke karnival upin ipin, kalau orang lain, dah sakit-sakit pinggang dah nak membawa perut ke sana kemari. Memang saya respect lah dengan beliau nih.

Bila diberi penerangan oleh cuteummi ni, barulah saya tahu yang satu produk skaklee tu, dia banyak fungsi, dia bukan ubat, dia lebih kepada makanan tambahan untuk melengkapkan apa yang selama ni kita rasa dah cukup dah, bila baca dan diterangkan lagi, baru lah saya faham.

Contohnya macam vitamin e ni kan… kesihatan luar dalam tu beb… tak kira lelaki atau perempuan, biasanya lelaki cukup malas la nak ambil benda-benda suppliment macam ni. tapi, kalau tengok khasiat produk shaklee yang di edarkan cuteummi ni, mungkin korang jadi minat nak ambil benda ni.

Tengok khasiat vitamin e ni, awet muda(macam saya), meningkatkan kesuburan, jangan ingat korang(lelaki) sentiasa subur, macam mana pon korang mesti mau amek benda-benda camni, tambah-tambah zaman sekarang ni. terutama kalau korang ada masalah seksual.

vitamin e shaklee

Ok, selain dari tu, benda ni ada fungsi lain tau, tengok macam mana cuteummi ni ubat luka anak dia guna vita-e shaklee ni

sapu vitamin pada luka

macam mana nak buat benda ni, penerangan lanjut cerita pasal vita-e dan luka ni boleh tengok kat entri ni –>> pengubat luka

kalau orang radio amatur cakap “base” yang membawa maksud rumah (atau yang sama waktu dengannya) cuteummi ni di kawasan Bandar Putra permai, seri kembangan, selangor. Jadi kalau stok korang habis, mencari blog pengedar shaklee yang mungkin berdekatan dengan anda, roger je cuteummi ni

Jadi kalau anda nak khidmat nasihat, nak berkenalan dengan produk-produk shaklee ni, boleh contact dengan cuteummi atau dayah melalui nombor dia yang korang boleh tengok kat sini hubungi cuteummi

Hasil carian :

(Visited 116 times, 4,595,400)

11 thoughts on “Blog pengedar shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge