Best Blogger Network

Best Blogger Network

Setelah terhasilnya group whatsapp Best Blogger Network yang dicipta oleh Tuan kamil yang banyak membantu ramai Blogger, terhasillah pula group Best Blogger Network di Telegram.

Blog Ahli Best Blogger Network:

  1. www.ummiseri.com
  2. yeopmaz.com
  3. http://www.nikkhazami.com
  4. www.mahamahu.com
  5. www.namiacinta.com
  6. iryantyahamad.blogspot.com
  7. www.sensasi2020.com
  8. mrhanafi.com
  9. www.heroborneo.com
  10. syireenamerlim.blogspot.com
  11. http://calrasepatrick.blogspot.com
  12. http://lekatlekitgurl.blogspot.com
  13. www.iuzira.com
  14. aimiemokhtars.blogspot.com
  15. http://1direktori.blogspot.com
  16. hajarshikin.com
  17. kisahsigadisleo.blogspot.com
  18. http://www.adarain.com
  19. http://hannahvitashoppe.blogspot.com
    20. www.aienhermionie.com
  20. http://topseofriendly.blogspot.com
  21. http://najihah90.blogspot.com
  22. http://nurulaziyana.blogspot.com
  23. www.fatinbella.com
  24. www.expandroiders.com
  25. www.coretanhatiibu.com
  26. http://www.bloggerlelaki.com
  27. www.mawardiyunus.com
  28. www.projektravel.com
  29. http://alongxp.com
    31. cheqeem.com
  30. duniazumal.blogspot.com
  31. CahayaDiana.com
  32. VemmaLadyBoss.com
  33. www.dinsteady.com
  34. www.jiesusanos.com
  35. amanisafiyyah.blogspot.com
  36. www.mommavogue.com
  37. www.fadzirazak.com
  38. wanitagaramdangula.blogspot.com
  39. http://hasrulhassan.com
  40. http://vitamin-cerdik.com
  41. http://rujukanblogger.blogspot.my
  42. http://www.akuoka.com
  43. http://www.akudantransformers.com/
  44. http://azeniahmad.com
  45. http://ajax85.blogspot.com
  46. http://www.cahayadee.com
  47. http://kamilsalleh.my
  48. http://saniyunus.com
  49. http://whitebarley.blogspot.my
  50. http://sayanakcerita.blogspot.my
  51. http://rahsiasen.blogspot.my
  52. http://www.dianarashid.com
  53. http://www.mymagicalmorning.com

Beza antara 2 group ni:

1 guna whatsapp, satu lagi guna Telegram.

Admin group whatsapp Best Blogger Network adalah tuan Kamil salleh, jadi kalau nak join group whatsapp blogger ni, kena roger beliaulah. klik sini

Admin group telegram Best Blogger Network pula adalah Bahrain, kalau nak join, tak payah nak contact dia, terutama sekali jika anda anak dara, pastikan anda dah ada aplikasi telegram di telefon atau di komputer yang anda guna untuk baca entri ni dan klik sini dan link tu akan tanya anda nak buka guna apa, pilih guna telegram la bang.

So far, group ni banyak memberi manfaat kepada ahli-ahlinya, ada yang membantu dari masalah design, masalah teknikal blog, dan yang paling kerap dibincangkan adalah tips SEO.

Ramai blogger-blogger yang otai ada dalam tu, antaranya Hasrul Hassan, kamil salleh, diana rashid, fatin bella, dan pemilik dan penulis blog hero borneo, dunia zumal, bloggerlelaki dan ramai lagi la…

Logo BBN (Best Blogger Network)

logo bbn best blogger networkUntuk entri ni, saya memandai-mandai cipta logo bbn ni sebab nak letak kat featured image untuk entri ni, dan saya  kongsikan dalam group whatsapp bbn.

Bukan nak mintak izin, sekadar nak info, nanti takdelah kena marah sebab memandai-mandai cipta logo dan admin group pun tak tahu pasal kewujudan logo ni kan?

bbn 1

Tak sangaka la pulak yang ianya mendapat respon positif… hehehe

bbn 2bbn 3bbn 4

Diharapkan lebih ramai blogger akan join group whatsapp dan group telegram best blogger network ni dan kita semua mendapat manfaat darinya.

sekian

Hasil carian :

(Visited 2,949 times, 5,229,155)

12 thoughts on “Best Blogger Network

  1. Saya dah ambik logo tu…heheh..dah ambik baru bg tau..
    tadi try la godek2 nak letak kat dalam blog.ada ruang kat sebelah header tu..ingt nak letak situ..tapi macam kecik sangat.sesuai letak kat sidebar je..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge