Blogger banyak komen bulan januari 2015

Blogger banyak komen januari 2015

Siapa blogger banyak komen bulan januari 2015? Bagus sangat ke sampai banyak komen? apa yang blogger ni komen? Apa aku merepek ni? hmmm… penat balik dari johor malam tadi belum habis lagi masa tulis entri ni.

Sebenarnya benda blogger banyak komen ni adalah blogger yang banyak memberikan komen di post atau entri dalam blog saya ni. bukan banyak komplen ye… jangan salah faham pulak, banyak komen dengan banyak komplen lain tau

Macam yang saya nyatakan dalam entri penyumbang trafik terbanyak blog ni dalam 2014, saya akan senaraikan orang yang paling rajin komen (tempat pertama) setiap bulan.

Tapi untuk bulan januari 2015 ni, ada 3 blogger yang banyak komen di blog saya ni.

blogger banyak komen bulan januari 2015

Mereka bertiga ialah diana(www.dianarashid.com), MNH(sayapejuangbahasa.blogspot.com) dan macam sebelum-sebelum ni, blogger lelaki(www.bloggerlelaki.com) tetap menduduki tempat pertama dalam orang yang paling rajin kat blog ni, berbeza dengan cerita sebelum ni, kali ni beliau kena share podium dengan orang lain.

Walaupun 3 orang, saya tetap letakkan nama blogger ni di sidebar di blog saya ni, korang boleh nampak di sidebar, di sebelah kanan blog saya ni.

penghargaan kepada blogger

Ini sebagai satu penghargaan kepada blogger – blogger ni yang sudi masuk ke blog saya yang tak seberapa ni, dan memberikan komen kepada entri atau post yang saya buat.

Selain dari mereka bertiga, 7 lagi blogger dalam senarai top 10 blogger yang komen di blog ni adalah

Walaupun kebanyakkan dari mereka ni bukan calang-calang blogger, ada yang ranking alexa bawah 100,000, tapi tetap sudi nak komen kat blog ni.

Saya amat berterima kasih kepada mereka yang sudi komen di blog saya ni, terutama kepada 3 orang yang tersenarai dalam sidebar saya tu.

Wajib tengok yang ni:

Banyakkan blue dalam hidup anda

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

Bukti rakyat Malaysia suka blue

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,533 times, 4,591,171)

Kenapa saya gembira bila mereka komen? kerana saya tahu yang masuk baca entri saya adalah manusia dan saya tahu mereka dah baca sekurang-kurangnya separuh dari topik yang saya tulis. Kalau baca dari awal sampai habis memang terbaiklah kan?

Apa kelebihan mereka dapat bila mereka komen di blog orang? pastinya ranking alexa bagi blog mereka meningkat.

Setiap blogger yang komen tu akan letak link blog mereka, dan kemudian commentluv akan memaparkan post mereka, tu salah satu cabang seo tu. Haaaa… kalau korang nak tahu apa lagi cabang seo, kenalah cari ilmu seo dari yang pakar.

domain murah

(Visited 140,841 times, 4,591,171)

Akhir kata, terima kasih yang tak terhingga kepada mereka yang banyak komen di blog saya ni terutama diana(www.dianarashid.com), MNH(sayapejuangbahasa.blogspot.com) dan blogger lelaki (www.bloggerlelaki.com)

 

Hasil carian :

(Visited 49 times, 4,591,171)

28 thoughts on “Blogger banyak komen bulan januari 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge