akhirnya…wordpress

hahahahaha…akhirnya aku pkai wordpress gak…nape ek? sebab aku nakkan komen,kat joomla aku try pasang componen komen asik tak jadi je…so aku pkaila wordpress nih…lg pon aku nak tambah ilmu pengetahuan dlm dunia it ni, tak salah kan makcik2 n pakcik2?walaupun masih dalam construction,aku publish je

Seperti yang korg leh tgk, theme utk blog nih name die semak meja,cam tula aku…kat umahla,klu kat opis,aku tak dok kat meja aku utk wat keje,aku suke g sana sini,so aku takyah letak ape2,bile tak letak ape2,taklah semak…anyway…welcome…

…ok…arios…Assalamualaikum

(Visited 22 times, 4,597,465)

7 thoughts on “akhirnya…wordpress

  1. ko tanya aku ke?
    huhu.. aku dak ft gak..
    cube selak2 kat forum kjkm.. kat sana pun aku ada publish website sek aku tu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge