Alongxp.com

9 ciptaan mengarut dan tak guna ni dicipta oleh orang2 yang dah xde keje agaknye… atau mungkin orang malas yang datang rajin melampau? satu pesanan khas dari saya. sila baca nama alatan ni dengan nada yang digunakan oleh doraemon bila dia keluarkan barang dari poket dia.

 

1. Penekan butang ctrl+alt+delete

ctrl alt delete

Pencipta benda penekan butang ctrl,alt,delete ni tension ngan computer die yang sll hang… sampai die menyumpah2… last2 die bersumpah yang dia takkan tekan 3 butang tu serentak menggunakan jari dia lagi… maka terciptalah benda ni…

 

2. Penyejuk makanan.

penyejuk makanan

Nak cepat agaknye kan?

 

3. Helmet tido dimana saja

helmet tidur dimana sahaja

 

4. Payung kemah.. (ke payung berkemah ke kemah di payung? mana2 lah)

kemah berpayung

What The Fish? tak berkuap ke dalam tu? tapi apa yang bagusnya, kalau masuk 3 orang dalam tu pon, semua tak kena tempias.

 

5. Stering berdulang

stering berdulang

Sape pernah makan kat a&w pj? kan ada drive in kan? die letak dulang kat pintu keta kita.. mingkinkan ni idea sblm idea dulang kat pintu tu?

 

6. Kasut berpayung.

kasut berpayung

Apa motifnye saya pon xtau…

 

7. Kasut berpenyapu.

kasut berpenyapu

Dulu masa saya sekolah, ramai budak pompuan pakai kain labuh sampai menyapu lantai… budak lelaki pon ada gak… tapi xde lak yang pakai kasut macam ni…

 

8. Gam mentega.

gam mentega

Gam mentega ni macam best gak kan? Banyak bagusnya, jimat ruang, jimat masa, jimat air nak basuh pisau/sudu.

 

9. Alat berkebun dalam satu.

alat berkebun dalam satu

Semua alat berkebun dalam satu, xke berat jadinye? apsal xmasukkan jcb skali? muahahaha…

Hasil carian :

Categories: gadget, menarik, pelik

2 Responses so far.

  1. bobby says:

    cool.. lagi2 yang control-alt-del tu…. hehehe

Leave a Reply


*

CommentLuv badge

Top rated

Featured Video

Popular stories

sila share : berhati2...

Posted on Jun - 27 - 2011

120 Comments

gile…nuffnang ni pehal?

Posted on Apr - 18 - 2011

71 Comments

alongxp.com dah datang!!!

Posted on May - 31 - 2011

67 Comments

entri kongsi idea

Posted on Mar - 15 - 2011

61 Comments

kesederhanaan…

Posted on Apr - 23 - 2011

58 Comments

Sponsors

  • Cheap reliable web hosting from WebHostingHub.com.
  • Domain name search and availability check by PCNames.com.
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.
  • Follow me plz ;)

  • Archives