8 remote control luar biasa

Lazada Malaysia

Apa yang saya nampak hari ni… remote control sume dah jadi besar atau panjang… design lak? mmm… biasa je.. tak menarik pon. tapi beberapa syarikat ni dah mencipta remote control yang luar biasa, unik, cam best, menarik, pelik dan apa-apa yang terlintas dalam fikiran korang.

1. Jam tangan remote.

jam remote

Rasanya yang ni dah lama dah… masa saya sekolah rendah dulu dah ada benda ni, ada sorg membe ni pakai… suka2 hati dia je tuka chanel tv kat rumah orang…

2. Remote besar bapak

remote besar

oleh kerana remote tv takde nombo untuk dimiskol, adalah lebih bagus korang cari remote baling anjing ni… so kalau terselit celah sofa pon insyaAllah boleh jumpa lagi, kalau anjing jiran bising, baling je ngan remote ni… tapi ready je la kena denda 50,000 sbb dera binatang.

3. Lagi remote besar

remote game

remote nombor dua tu tak cukup besar? masih hilang lagi? ambiklah yang ni… kalau hilang jugak tak tahulah…

4. Remote control jel.

remote jel

remote control dari panasonic ni nampak kaku je bila tak digunakan… tapi bila disentuh, ia jadi menarik, makin sentuh makin menarik… makin sentuh makin menarik… mmm…

5. Bantal remote control

remote bantal

yang ni kalau sepah-sepah mungkin isteri korang tak marah, tapi dia akan marah bila dia cari remote ni dicelah bantal yang sama warna dengan remote ni, dan dia tak jumpa, dan telenovella kegemaran dia dah mula… so kalau korang taknak dia alih, korang letak remote ni kat kepala… hahaha

 

6. Remote control kayu sakti

remote sakti

dengan remote control tanpa butang ni korang kena gerakkan dia macam harry potter buat dalam muvie dia tu untuk alih channel, naikkan volume dan banyak lagi fungsi lain… remote ni boleh balajar hingga 13 arahan dari remote asal dia.. korang boleh beli secara online kat sini amazon.com

7. Remote control mesra alam

mesra alam

fungsi remote ni lebih kurang macam remote harry potter tu jugak, bezanya… kenapa dia dipanggil mesra alam, sebab korang kena goyang2kan dia sampai lampu hijau bermaknan remote tu dah on baru korang boleh guna remote yang dicipta untuk sony ni.

 8. remote control gelombang otak

brain remote

dari haier, memperkenalkan remote control yang menggunakan gelombang otak untuk mengalihkan siaran. wow… mesti bini aku marah bila aku pulak yg alih2 tv… hehehe

 

Hasil carian :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge