VOUCHER CODES

voucher code tag
Lazada Malaysia

Kodak Ektra: Handphone keluaran kodak

Assalamualaikum dan salam sejahtera para pembaca blog alongxp.com, dah tau belum pasal kodak ektra? handphone yang dilahirkan oleh kodak? Abang-abang, hakak-hakak, pakcik makcik mesti tau kodak kan? Dan majoriti orang melayu, bila sebut kodak, diorang akan bayangkan benda ni kan? walaupun belambak brand lain, dan yang di beli pun bukan brand kodak, sama ada fujifilm […]

Apa beza antara blogspot dengan wordpress?

Assalamualaikum dan salam sejahtera para pembaca blog alongxp.com, masih ramai lagi rupanya yang tak tahu apa beza antara blogspot dengan wordpress. Ada blogger yang dah mula tertarik dengan wordpress, tapi takut sangat nak berhijrah kepada wordpress, sebab boleh dikatakan besar juga lah perbezaan antara 2 platform blogging ni. Tapi pada saya, kalau korang boleh belajar […]

Download cerita baru

” Bro, download cerita baru “, “Apa cerita baru yang ada? dah download?”, “jap g aku dtg nak sedut movie baru-baru”. Assalamualaikum dan salam sejahtera para sahabat blog alongxp.com, well… dialog-dialog kat atas tu adalah dialog atau pertanyaan kawan-kawan saya kepada saya. Mereka mengharapkan yang saya ni rajin download cerita baru je. Bukan nak kata […]

VR Box ni apa benda?

VR Box ni apa benda? Assalamualaikum dan salam sejahtera sahabat blog alongxp.com, kisahnya pasal VR Box ni, adalah bermula bila kawan abang yang abang dah 8 tahun kenal menawarkan abang untuk jadi reseller VR Box yang berkarton-karton dia ambil. Sebagai seorang blogger teknologi, abang pastinya tahu apa benda VR Box ni, Cuma tak pernah hands […]