4shared

Terjebak dengan coc (clash of clans)

Terjebak dengan coc (clash of clans) Terjebak dengan coc (clash of clans) juga saya akhirnya. Dari tahun lepas lagi ramai yang dah menghasut saya untuk main coc ni. Tapi saya jenis orang yang tak suka sangat main game sebab pada saya ia sesuatu yang membuang masa saya,terutama game yang memerlukan komitmen macam clash of clans […]

Pengalaman selipar hilang di masjid

Pengalaman selipar hilang di masjid Pengalaman selipar hilang di masjid ni rasanya majoriti orang pernah rasa, terutama sekali yang lelaki. Orang hilang selipar bila nak balik sembahyang jumaat tu macam bukan benda pelik kan? Saya terdetik nak kongsi pengalaman selipar hilang di masjid lepas baca entri di blog JR tentang tips mengelakkan kasut di kebas. Pengalaman […]

Karangan keluarga saya untuk blogger

Karangan keluarga saya Karangan keluarga saya yang kita buat masa sekolah dulu boleh jadi sangat bermanfaat pada anda sekarang. Jangan sangka anda dah habis sekolah dah berbelas, berpuluh tahun, benda macam karangan keluarga saya tu tak ada faedahnya. Kalau sebelum ni, anda cerita pasal diri anda macam yang saya kongsikan dalam entri baru buat blog, […]

Baru buat blog, nak tulis cerita apa pula?

Baru buat blog, nak tulis cerita apa pula? Rentetan dari entri sebelum ni iaitu idea bahan untuk blogger baru , kali ni saya nak share idea untuk entri ke 3 bagi blogger yang baru buat blog. Sebenarnya tak kisah pon anda yang baru buat blog ke dah lama buat blog ke, baru ada 2 entri […]

Bookmark/Favorites
Bookmark/Favorites
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.