4shared

Terbantut di tengah jalan

Terbantut di tengah jalan Masa saya try search keyword terbantut di tengah jalan seperti yang disarankan dalam kitab seo merah jambu, inilah hasil yang saya jumpa. Nampak tak? hehehehe… yang lebih menarik, bila klik pada butang images yang membawa kepada hasil carian gambar terbantut di tengah jalan, memberikan macam-macam hasil. Antaranya gambar ni.

Kenapa saya pilih best mobile?

Kenapa saya pilih best mobile? Kenapa saya pilih best mobile? kenapa saya begitu obses dan bersungguh-sungguh dengan best mobile ni? Sebab saya tak tahu sampai bila hayat saya masih dikandung badan. Dalam best mobile ada sistem yang membolehkan waris kita untuk meneruskan apa yang kita dah mula dan terus menjana pendapatan.

Penawar Gula Berlebihan Dalam Badan Anda

Penawar Gula Berlebihan Dalam Badan Anda Dapatkah korang bayangkan penawar gula berlebihan dalam badan anda tu macam mana? Ibarat kalau korang biasanya buat air teh o, kalau biasa korang letak satu sudu, cuba letak 3 sudu, tak terminum kan? Kalau tak ada gula pun tak sedap kan? kalau terlebih gula pun tak sedap, betul? Samalah […]

Color Enhancer membantu mereka yang buta warna

Color Enhancer membantu mereka yang buta warna untuk melayari internet dengan lebih selesa. Color Enhancer membantu mereka yang buta warna untuk melayari internet dengan lebih selesa. Color enhancer adalah satu extension pada google chrome yang dibangunkan oleh pasukan Google Accessibility bagi memudahkan mereka yang agak bermasalah dengan warna apabila melayari internet. Extension ini saya belum […]