4shared

Macam mana nak jual ebook?

Pernah terfikir nak buat ebook? Pernah cuba jual ebook tapi tak berjaya? macam mana nak jual ebook? Setiap orang ada hobi, salah satu hobinya adalah menulis, walaupun sekadar hobi, tapi kalau hobi tu mendatangkan pendapatan, dan lumayan? lagilah bersemangat nak menulis kan? Sama juga dengan saya, saya berblogging untuk berkongsi ilmu dan pengalaman, saya bagi […]

Belajar buat website

Sape nak belajar buat website? Nak belajar buat website tapi tak nak pergi kelas? Nak belajar buat website dengan cepat sebab tiba-tiba bos suruh anda buat website walaupun sebenarnya anda pon tak pernah tau apa-apa pasal buat website? Kalau korang baca post saya sebelum ni yang bertajuk kenapa upah mahal sangat? korang mungkin boleh agak kenapa diorang […]

Komponen asas komputer

Komponen asas komputer Selama ni saya banyak berkongsi pasal komputer dan tips-tips berkaitan komputer, tapi rasanya saya tak pernah buat satu entri pasal komponen asas komputer. Saya pernah post projek pemasangan pc baru. Tapi penerangan dalam tu pon simple sangat. Saya sangka benda ni satu benda yang semua orang mesti dah tahu. Tapi rupanya tak […]

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.