Bukan takut bini , tapi bini yang tak takut suami

Mesti korang pernah dengar orang cakap pasal takut bini… biasanya dalam dialog lebih kurang camni laa… Pihak a: “eeeeiii… takut bini” Pihak b: “bukan aku takut bini,tapi bini yang tak takut aku” Biasanya kita dengar cam kelakar… kadang yang menyampaikan tu pon menjawab sambil gelak-gelak.. Saya pon biasa dengar n biasa gak cakap camtu kat […]

apa yang blogger baru perlu buat untuk permulaan

terfikir nak buat entri apa yang blogger baru perlu buat untuk permulaan ni bila teringat kat adik saya seronok ngan blog dia yang dapat beberapa ratus pageviews dalam masa sebulan. Ok la tu kot… wlaupun pageviews die sebulan tu sama dengan saya sehari hehehehe. Jadi saya nak kongsikan lah sikit sedikit tips untuk blogger baru, […]

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.