VOUCHER CODES

voucher code tag

Samsung mengumumkan upgrade terbaru pada Model A series

Samsung mengumumkan upgrade terbaru pada Model A series Baru yang tak berapa baru, tapi tak basi lagi… Samsung mengumumkan upgrade terbaru pada Model A seriesnya. Opkos la telefon samsung A series, takkan basikal pulak kan? Secara lebih tepatnya adalah Samsung Galaxy A5 dan A7 dengan kamera depan 16MP dan kamera belakang dengan lens berapature f1.9. […]

PC spec untuk main dota 2

Baru-baru ni adik saya, angah whatsapp saya, bagi spec sebuah pc dan tanya saya ok ke pc spec tu dengan harga tu? saya cakap ok sangat la tu, lepas tu dia bagi saya minimum pc spec untuk main dota 2. Bila saya tengok minimum spec pc untuk dota 2 tu, saya cakap dengan dia, spec […]

Tips dan trik menggunakan windows

Lama dah saya perhati benda ni, ramai yang tak tahu tips dan trik menggunakan windows ni, benda ni simple je, tapi ramai yang tak tahu, jadi hari ni saya nak kongsikan tips dan trik menggunakan windows yang akan memudahkan kerja anda seterusnya meningkatkan produktiviti anda. Butang windows: Ramai sangat saya tengok yang bawak / scroll […]

Kodak Ektra: Handphone keluaran kodak

Assalamualaikum dan salam sejahtera para pembaca blog alongxp.com, dah tau belum pasal kodak ektra? handphone yang dilahirkan oleh kodak? Abang-abang, hakak-hakak, pakcik makcik mesti tau kodak kan? Dan majoriti orang melayu, bila sebut kodak, diorang akan bayangkan benda ni kan? walaupun belambak brand lain, dan yang di beli pun bukan brand kodak, sama ada fujifilm […]