Betul ke altel bagus ?

Banyak review, desas desus tentang altel ni, tak kurang juga kontroversi pasal altel ni. Orang kata altel bagus, line dia cantik, dok kat kampung yang ceruk pon boleh dapat, walaupun dia guna line celcom(orang kata bukan aku kata) tapi line dia cantik. Tapi aku tak dapat tengok bukti depan mata, betul ke altel bagus? Ada […]

Kenapa orang dulu anak ramai

Penah ada orang timbulkan persoalan kenapa orang dulu anak ramai. Kalau 12 orang anak tu kira biase je… Kenapa orang zaman sekarang anak sikit? 5 tu dah kira ramai dah… standard 2 ke 3 orang je. Well… banyak sebabnya…sempena malam jumaat ni, saya buat 1 entri malam jumaat , jom kite tengok kenapa orang dulu […]

erra fazira ratu cantik 1992

tahun 1992, saya darjah 2, ape yang budak darjah 2 zaman tu tau pasal artis-artis nih? tanya pasal ding dang dia tahu lah kan? hehehehe…. tapi masa dalam peringkat sekolah rendah dulu memang saya tahu lah yang erra fazira ni ratu cantik. sedikit biodata pasal erra fazira ni, nama bebetul erra fazira ni fazira binti […]

Minggu yang sibuk

Menggila aku minggu ni… minggu ni memang minggu yang sibuk la… dalam keterujaan mengguna semula dslr aku yg autofocusnya rosak,kena guna manual fokus,skill fotografi semua dah hanyut. Aku mula nak memadatkan semula kakicandid.com yang dah bertahun expired. Ni kena start balik dari kosong. Dalam pada yang sama aku mula teruja nak berblogging dalam bahasa inggeris […]

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.