buang captcha komen blog ?

adalah beberapa blogger yang buat status dan komen pasal captcha kat blog atau captcha kat ruangan komen kat blog. katanya menyusahkan nak komen, terus hilang mood nak komen. siap bagi warning lagi, kalau tak buang, taknak datang lagi dah kat blog tu. Lama dah nak cerita pasal captcha ni. tahu ke napa orang guna captcha? […]

cakap dengan diri saya yang lagi satu

benda cakap dengan diri saya yang lagi satu ni timbul dalam entri yang lepas, entri Bukan takut bini , tapi bini yang tak takut suami, dalam tu saya ada nyatakan macam ni. “Tapi baru2 ni sambil saya tengok 1 rancangan ni,otak saya buat kajian,hujah,dan kesimpulan dengan diri saya yang lagi 1″ Rasanya dalam tahun 2 […]

Bukan takut bini , tapi bini yang tak takut suami

Mesti korang pernah dengar orang cakap pasal takut bini… biasanya dalam dialog lebih kurang camni laa… Pihak a: “eeeeiii… takut bini” Pihak b: “bukan aku takut bini,tapi bini yang tak takut aku” Biasanya kita dengar cam kelakar… kadang yang menyampaikan tu pon menjawab sambil gelak-gelak.. Saya pon biasa dengar n biasa gak cakap camtu kat […]

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.