Rozita che wan ratu cantik

Well… macam biasa la… cari benda lain, jumpa benda lain, sekali macam menarik la plak benda ni, pada tarikh hari ini, 26 julai pada tahun 1992, Rozita che wan, alaa.. rozita che wan yang kahwin dengan zain saidin tahun lepas tu. die ni pernah masuk pertandingan ratu cantik rupenye tau… well… sebelum saya cope dan […]

Rezeki masing-masing

Tu rezeki masing-masing… tulah ayat aku pada sorang kawan aku baru2 ni. Membincangkan beberapa perkara. Antaranya pasal sorang kawan kepada kawan dia ni, buat bisnes kecil-kecilan je asalnya, tapi jenis murah rezeki, masyuk je… dia sendiri pun tak sangka, lepas tu saja-saja try buat bisnes lain, pon menjadi… tapi dugaannya, rumah tangga tak stabil, isteri […]

kenapa upah mahal sangat?

Terdetik nak buat entri kenapa upah mahal sangat ni lepas tengok gambar yang sorang rakan blogger share kat fb die. gambar pasal sorang costumer yang belagak awalnya, bila designer bagi harga, dia gak yang kata mahal. So kat sini saya nak terangkan kenapa mereka ni, tak kira lah, designer banner, bunting, signboard, designer laman web […]

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.