4shared

Virtualbox – komputer dalam komputer

Alkisahnya nak cerita pasal virtualbox ni bila ada rakan sejawatan tak tahu ape benda virtual box tu, xpela… saya dulu pon tak tahu gak… bila sorang sifu ni asyik sebut virtual machine je. Saya google la apa benda virtual machine tu, dan salah satu software popular bagi menghasilakan satu virtual machine ni adalah virtualbox ni […]

Blogger Area Mega Give Away

Blogger Area Mega Give Away Macam pelik tak bila tetiba tengok tajuk Blogger Area Mega Give Away ni? sebab dah bertahun kot aku tak join Give Away atau GA camni… tapi apesal aku join lak? sebab perkataan…. perkataan mega tu… jarang nak jumpa GA yang mega beb… tambah2 hadiahnya banyak… bila banyak, harapan nak dapat 1 hadiah […]

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.