VOUCHER CODES

voucher code tag

Belajar buat blog tak perlu belajar coding

Tak tahu nak translate perkataan coding tu kepada perkataan bahasa malaysia yang sesuai, tapi hakikatnya kalau nak belajar buat blog , tak perlu belajar coding pun. Saya ada beberapa kawan yang mempunyai ilmu yang pada pandangan saya adalah sesuatu yang hebat, maknanya ilmu dia tu bukanlah ditahap biasa. Saya galakkan dia buat blog, kongsikan ilmu […]

Belajar buat blog guna blogspot

kalau korang nak belajar buat blog guna blogspot, saya cadangankan jangan cari saya… hahaha… Sebab blogspot bukanlah platform yang biasa saya guna, apatah lagi kepakaran saya. memang tak lah… Ramai yang whatsapp, telegram, tweet, dan pm saya di fb nak belajar buat blog, malangnya nak belajar buat blog guna blogspot, terpaksalah saya mengecewakan mereka sebab […]

Samsung mengumumkan upgrade terbaru pada Model A series

Samsung mengumumkan upgrade terbaru pada Model A series Baru yang tak berapa baru, tapi tak basi lagi… Samsung mengumumkan upgrade terbaru pada Model A seriesnya. Opkos la telefon samsung A series, takkan basikal pulak kan? Secara lebih tepatnya adalah Samsung Galaxy A5 dan A7 dengan kamera depan 16MP dan kamera belakang dengan lens berapature f1.9. […]

PC spec untuk main dota 2

Baru-baru ni adik saya, angah whatsapp saya, bagi spec sebuah pc dan tanya saya ok ke pc spec tu dengan harga tu? saya cakap ok sangat la tu, lepas tu dia bagi saya minimum pc spec untuk main dota 2. Bila saya tengok minimum spec pc untuk dota 2 tu, saya cakap dengan dia, spec […]